Всі категорії
Додати товар

Рюкзак terra incognita rango 55 green

4222 грн
Опис

Terra Incognita Rango 55 Green - Експедиційно-трекінгова серія рюкзаків
об'ємом 55 л для екстремальних експедицій, висотних сходжень, гірських
походів.


Особливості:

- V-VAR підвісна система
- повністю вентильована спина
- анатомічна посилена конструкція вентильованого поясного ременя з кишенями

- анатомічна конструкція вентильованих плечових лямок, регульована по висоті
- грудне стягування
- клапан з внутрішньою кишенею для документів, великим верхнім відділенням з органайзером і карабіном для ключів
- пам'ятка з сигналами допомоги
- вшита в клапан Н2О внутрішня кишеня і спеціальний клапан для питної системи

- компресійні бічні ремені збільшеної довжини

- петлі для льодового спорядження і палиць

- дві нижні бічні кишені з сітки

- нижній вхід і перегородка на "блискавці”

- посилене дно

Гарантія 12 місяців

Технології


- V-VAR Carry System - підвісна система перерозподілу навантаження за рахунок двох вертикальних алюмінієвих пластин і жорсткого пластику, що становлять єдину конструкцію. Нижні кінці пластин виведені в стегневий пояс, що дозволяє більш рівномірно розподілити навантаження зі спини на стегна. Конструкція регулюючих ремнів центральної пряжки дозволяє більш зручно фіксувати пояс. Горизонтальна вигнута пластина посилює жорсткість каркаса і збільшує свободу руху голови.

- 600D Polyester Rip Stop - високоміцний поліестеровий матеріал зі стійким поліуретановим покриттям, стійкий до зношування й стирання. Не вбирає вологу і захищає від ультрафіолетового випромінювання. Вплетення більш міцної нитки за технологією Rip Stop збільшує опір матеріалу на розрив.

- 1680D Nylon FTX TM - високоміцний водостійкий поліамідний матеріал великої щільності, має високу стійкість до стирання. Поліамід міцніший поліестеру при меншій товщині і меншій вазі. Має поліуретанове покриття, стійке до механічних впливів. Ставиться на дно рюкзаків.

- Duraflex - високоякісна пластикова фурнітура виробництва одного зі світових лідерів National Molding Corporation, США. Пряжки виготовлені з особливо міцного поліаміду марки 6.6 фірми DuPont. Фурнітура бездоганно зарекомендувала себе в експлуатації за будь-яких температур і високих навантажень. Застосовується в рюкзаках, наметах і спальних мішках.

- RipStop - матеріал, розроблений з метою створення найбільш міцної, при цьому максимально легкої, нейлонової тканини. З певною послідовністю тканина уздовж і поперек прошита більш щільним волокном. Це допомагає уникати при механічних ушкодженнях тканини розповсюдження даного дефекту. Тканина зміцнюється за рахунок періодичного додавання в плетіння товстішої нитки. Ця нитка утворює на тканині узори у вигляді «сотів», ромбів або прямокутників, додаючи їй стійкість до розтягування і розривів.



Характеристики
Вага, кг 2,5
Об'єм, л 55
Тканина 600D Polyester Rip Stop, 1680D Nylon FTX TM
Фурнітура Duraflex®
Гарантія 12 міс. від виробника

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений

Схожі товари