Всі категорії
Додати товар

Рюкзак військовий туристичний 25 л із водонепроникним чохлом чорний trizand 20534 польща

990 грн
Опис

Рюкзак військовий туристичний 25 л із водонепроникним чохлом чорний *******
20534 Польща

Швидше отримати відповідь на Ваші запитання Ви можете по ***** ********** ,
******** **********

МІЦНИЙ ТА ВЕЛИКИЙ ВІЙСЬКОВИЙ / ТУРИСТИЧНИЙ РЮКЗАК

- ЄМНІСТЬ + ДОДАТКОВИЙ ВОДОНЕПРОХОДНИЙ ЧОХОЛ В КОМПЛЕКТІ - рюкзак складається з 1 великого відділення. Має замок, що значно полегшує пакування та винесення речей . Усередині відділення є менша плоска кишеня на липучці та 4 зовнішні кишені. 2 спереду на блискавці і 2 з боків. Додатково рюкзак оснащений чохлом, який захищає рюкзак від дощу.

- ***** ******** ******* ****** - рюкзак має систему перенесення, яка забезпечує стабільне носіння. Складається з профільованих і регульованих плечових ременів і 2-х ременів: на грудях і стегнах з швидкознімними пряжками. Це практичне рішення дозволяє відразу скинути рюкзак. Пояс на стегнах знімний. На передній частині рюкзака та на плечових лямках використовуються стрічки **** , які дозволяють кріпити спорядження в системі ******

- ПОВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ - бічні стінки та передня частина рюкзака мають регульовані лямки, що застібаються пряжками - це використовується для стиснення рюкзака. Скорочення лямок рюкзака дозволяє розгладити його, наприклад, коли основне відділення практично порожнє і заповнені лише менші кишені. Регульовані ремені також можуть бути корисними для кріплення обладнання, наприклад, спальника, спальника, намету тощо.

- ЖОРСТКІСТЬ - спинка і лямки посилені і покриті сіткою, яка пропускає повітря. Він також значною мірою гасить вібрації - це особливо важливо під час тривалих поїздок. Рюкзак виготовлений з міцного матеріалу, стійкого до розривів і стирання.

- ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ - колір: чорний; матеріал: ****** 900D/**** 3D; водонепроникність захисної кришки рюкзака: ****; місткість: 25л; розміри: 50х30х22 см; вага: 0,854 кг; вага: 0,857 кг.

СПЕЦИФІКАЦІЯ

- чорний колір
- матеріал: ****** 900D/**** 3D
- водонепроникність захисної кришки рюкзака: ****
- місткість: 25л
- розміри: 50х30х22 см
- вага: 0,854 кг
- вага: 0,857 кг

ВКЛЮЧЕНО

- рюкзак
- дощовик

Надсилаємо по всій Україні!
Для придбання товару натисніть на кнопку "Купити" або пишіть у повідомленні і
на вайбер!


Наш телефон: +38**********

***** : +38**********

******** : +38**********

Ми в ********* **********************************************

Більше товарів та фото шукайте на нашому сайті ****************************

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари