Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

Схожі товари

Рюкзак bobby compact xd design (жовтий)!!!!

1200 грн -20% 960 грн
Опис

Bobby Compact - рюкзак-антивор оригінальної лінійки з яскравими кольорами! Модель відрізняється своїми колірними рішеннями та відділеннями для ноутбука та планшета (14 та 9 дюймів відповідно). Bobby Compact підійде практично до будь-якого стилю, а його невеликі розміри доречні з будь-яким одягом. Рюкзак в похмурий і непогожий день порадує володаря своїм кольором і тканиною стійкою до забруднень. До того ж до комплекту рюкзака входить дощовик, яким можна накрити сумку в негоду і Ваші речі не промокнуть.

.Також на корпусі рюкзака є USB-порт, підключіть до кабелю всередині рюкзака своє зарядний пристрій, а зарядний кабель підключіть до порту, і ви зможете заряджати телефон на ходу! Інтегрований водонепроникний чохол і водовідштовхувальна тканина рюкзака захищають від негоди, а світловідбиваючі елементи забезпечать вашу безпеку в темний час доби.

Безліч прихованих кишень, м'які S-подібні лямки, м'яка ортопедична спинка, захована блискавка основного відділення, достатня місткість і додаткова комплектація сумкою і дощовиком - це те, що рюкзак пропонує кожен день своєму власнику! Отримуйте задоволення від користування якісною та зручною річчю!

☝ Заміри:

✓ 11 л.
✓ 14.0x 28.0 x40.0 см . 1,333 кг

🌺 Рекомендую! Речі продаються з різних майданчиків! Якщо подобається — пишіть відразу домовлятися. Не чекайте, коли річ купить хтось інший! Дуже добра річ!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Жовтий
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Для жінок Для дівчаток Для хлопчиків
Розмір:
Великий
Об'єм, л:
До 20 л
Принт:
Без принту
Продавець
lesya261990
Fashion_Les
Супер-продавець
Хмельницький
100% виконаних замовлень
Була