Всі категорії
Додати товар

Жіночий рюкзак з візерунком jingpin нейлоновий 32х23х15 см

550 грн
Опис

- Жіночий рюкзак Jingpin виконаний у класичному чорному кольорі, дизайн рюкзака має стильний і красивий зовнішній вигляд. Цей колір та дизайн рюкзака добре поєднується з багатьма жіночими вбраннями, це дозволить Вам використовувати його у повсякденному житті, туристичні поїздки, ділові поїздки, для роботи, для заняття спортом, для звичайних прогулянок містом та походів у магазин.

- Рюкзак виконаний в середньому розмірі, він дуже місткий і водночас акуратно виглядає на спині. Рюкзак оснащений зовнішніми та внутрішніми кишенями, що дозволить Вам мати повний порядок у Ваших речах, а більш коштовні речі можна скласти у внутрішню кишеню, яка закривається на змійку. Зовнішній матеріал рюкзака нейлон і він має водонепроникне просочення, рюкзак щільний і має середню жорсткість, він стійкий до будь-якої погоди. Підкладка рюкзака виконана з текстилю, приємний на дотик матеріал, він чудово доповнює надійність та комфорт рюкзака.

- РЮКЗАК В ОГОЛОШЕННІ НА ФОТО І В РЕАЛЬНОМУ ЖИТТІ ВИГЛЯДУТЬ ПОВНІСТТЮ ІДЕНТИЧНО. В РЕАЛЬНОМУ ЖИТТІ ВІН ТРОХИ МЕНЕТЬСЯ ПРИ ТРАНСПОРТУВАННІ, В ІНШОМУ НЕМАЄ НІЯКИХ ВІДМІННОСТЕЙ

Розмір рюкзака

- Висота - 32 см
- Ширина - 23 см
- Глибина (дно) - 15 см
- Об'єм у літрах - 11 літрів


Відділення рюкзака

- Основне велике відділення на змійці
- Три внутрішні кишені, дві з них на змійці
- Дві передні кишені на змійці
- Задня кишеня на змійці
- Дві бічні кишені


Вдалих Вам покупок та гарного настрою!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Нейлон
Стать:
Стиль:
Міський
Матеріали:
Нейлон
Матеріал:
Нейлон

Схожі товари