Всі категорії
Додати товар

Жіночий рюкзак міський стильний нейлоновий balina повсякденний текстильний для дівчат...

699 грн
Опис

- Жіночий рюкзак Balina, це модний, стильний та зручний аксесуар для Жінок та Дівчат, які цінують комфорт, стиль та красу. Він виконаний в чорному кольорі, даний колір і модель рюкзака добре поєднуються з багатьма жіночими вбраннями, це дозволить Вам брати його з собою куди завгодно, на роботу, на тренування, туристичні та ділові поїздки, або просто прогулянка містом. Рюкзак добре виглядатиме на Вашій спині і гармонійно доповнюватиме Ваш повсякденний стиль одягу.

- Рюкзак має середній розмір, він досить місткий, має акуратний зовнішній вигляд, рюкзак добре сидить на спині, і не створює дискомфорт навіть при довгому носінні його на спині. Він оснащений великою кількістю внутрішніх та зовнішніх кишень, усередині рюкзака є кишеня на змійці, туди Ви зможете скласти дорогоцінніші речі, а у зовнішні кишені, які також закриваються на змійку, Ви можете скласти всі речі до яких Вам потрібен постійний доступ.

- Рюкзак Balina, виконаний і матеріалу нейлон, це міцний і якісний матеріал, який має середню жорсткість, він стійкий до будь-якої погоди, також цей рюкзак є водонепроникним. Внутрішня частина рюкзака виконана з текстилю, даний матеріал приємний на дотик, додатково збереже вміст рюкзака в безпеці.

- Як Ви бачите рюкзак на фото, так він і виглядає в реальному житті, рюкзак на фото і в реальності абсолютно однакові і мають повну ідентичність. Не хвилюйтеся, при отриманні замовлення на пошті, у Вас не виникне жодних питань на вигляд та якості рюкзака.


Відділення рюкзака

- 1 Основне Велике відділення на змійці
- 1 Внутрішня кишеня на змійці
- 3 Передніх кишені на змійці
- 1 Задня кишеня на змійці
- 2 Бічних кишені

Розмір рюкзака

- Висота - 31 см
- Ширина - 26 см
- Глибина (дно) - 12 см
- Об'єм у літрах - 10 літрів

Вдалих Вам покупок та гарного настрою!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Нейлон
Стать:
Стиль:
Міський
Матеріали:
Нейлон
Матеріал:
Нейлон

Схожі товари