Всі категорії
Додати товар

Рюкзак для бігу трейлраннінгу evadict trail 10л размір xl з питною системою 1л чорний

4989 грн
Опис

Цей 10-літровий рюкзак, розроблений для бігунів і для них, може вмістити
спорядження, необхідне для трейлраннінгу на дистанціях до 80 км.

- Біжіть з максимальною віддачею: носіть рюкзак, який майже дозволяє вам забути про себе завдяки інноваційним функціям, таким як розумні кишені, адаптовані до їх вмісту.

ОСОБЛИВОСТІ

- Завдяки об'єму 10 літрів ви можете упакувати, упорядкувати та закріпити своє обладнання.
- 11 кишень: 5 спереду, 2 збоку і 4 ззаду.
- Можливість взяти з собою 2 літри води: 1 літр ззаду, 2 х 500 мл спереду.
- Відрегулюйте рюкзак під форму свого тіла за допомогою трьох регульованих лямок.
- Рюкзак, який підлаштовується під вас, починаючи з наступних розмірів: XS/S, M/L, XL.
- Порожній рюкзак важить всього 240 грамів. Це майже дозволяє забути про себе!
- Можливість кріплення чохла для палиць або палиць на передній частині рюкзака.
- Кишені, які підлаштовуються під свій вміст завдяки двом нововведенням.

Підбір розміру

Виміряйте обхват талії по пупку:

- XS/S: 62 - 72 см.
- M/L: 73 - 83 см.
- XL: 84 - 99 см.

10 літрів і 11 кишень: упакуйте та впорядкуйте все своє трейлове спорядження!

- На передній частині нашого 10-літрового рюкзака є п'ять кишень: два відділення для м'яких фляг об'ємом 500 мл (м'які фляги продаються окремо), запатентована водонепроникна кишеня для телефону та дві кишені для гелів або батончиків. Крім того, ми оснастили рюкзак двома бічними кишенями та чотирма задніми: кишенею-кенгуру, а також великим відділенням з бічною блискавкою (включаючи додаткову кишеню на блискавці) та великою кишенею для літрового гідратора (в комплекті).

Рюкзак, призначений для гідратації та легкого доступу та транспортування рідин

- Якщо припустити, що під час бігу ми п'ємо в середньому 500 мл води на годину, і з урахуванням того, що цей рюкзак дозволяє взяти з собою 2 літри води, у вас є рідина на 4 години. Це дуже практично, чи не так? Завдяки 1-літровому гідратаційному міхуру ззаду та двом переднім кишеням для м'яких пляшечок об'ємом 500 мл ви можете спокійно бігати між пунктами допомоги.

Водяна шкіра

- Трейловий рюкзак об'ємом 10 л має кишеню на спині для гідратаційного міхура об'ємом один літр. Сечовий міхур включається в ціну продажу. Його можна прикріпити за допомогою гачка. Він підходить для використання при температурі від -20 до +40°C і призначений лише для води. Не наливайте в нього молоко або алкоголь. Не ставте в мікрохвильову піч. Можна відрізати трубку потрібної довжини, і прикріпити її кінець до магніту, розташованого на передній частині рюкзака або прикріпити гумками з двох сторін.

Вирішіть, як ви хочете прикріпити і перенести жердини!

- Оскільки палиці є улюбленим аксесуаром для багатьох трейлових райдерів, наш 10-літровий трейловий рюкзак поставляється з вбудованою системою кріплення чохла (хоча чохол продається окремо). Для адептів традиційного методу ми пропонуємо дві гумки, розміщені спереду, які дозволяють прикріпити вертикально трикомпонентні палиці для трейлраннінгу. За допомогою цих двох геніальних систем ви можете переміщати палиці відповідно до своїх уподобань.

Легкість, посадка і технічні якості

- Порожній рюкзак важить 240 г: це точно рюкзак з легкістю! Він доступний у трьох розмірах: XS/S, M/L, XL. Завдяки трьом регульованим по висоті лямкам ви можете підігнати рюкзак під своє тіло для більшого комфорту під час бігу. Використання технічних і гнучких матеріалів дозволяє рюкзаку максимально прилягати до вашого тіла і при цьому набирати об'єм.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари