Всі категорії
Додати товар

Дорожня спортивна сумка, з відділенням для взуття, спортивна спортивна сумка з кишенями

1100 грн -5% 1045 грн
Опис

- 【Універсальні ремені】Цю дорожню сумку можна легко перетворити на рюкзак за допомогою двох регульованих ременів.
- 【БЕЗПЛАТНА сумка для туалетного приладдя та габаритні розміри】 1 БЕЗПЛАТНА сумка для туалетного приладдя дасть змогу тримати туалетне приладдя або інші дрібні предмети першої потреби для роботи або ігор, організованими та завжди під рукою. Його можна використовувати як щоденний сховище на комоді або раковині у ванній, а також можна заховати в спортивній сумці або валізі. Розмір цієї спортивної сумки становить 21,6*10,6*11 дюймів (Д*Ш*В) і місткість 43 л. Він виготовлений із водостійкої тканини та має міцні блискавки, здатні витримати роки частого використання.
- 【Відділення для взуття та волога кишеня】 Ви можете використовувати окреме відділення збоку сумки, щоб упакувати додаткову пару взуття, а вентиляційні отвори забезпечують циркуляцію повітря й освіження всередині. Тим часом, завдяки відділенню для вологого прибирання, ви також можете відокремити вологі рушники, купальники та брудну білизну.
- 【Багато кишень для зберігання】 Ця спортивна сумка має 1 основне відділення з великим U-подібним отвором, 2 бічні тримачі для пляшок із водою на блискавці, 1 передня кишеня на блискавці з ланцюжком для ключів і 1 задня кишеня на коліщатках із кишенею на блискавці. Усередині є 1 кишеня на блискавці та 2 сітчасті кишені, у яких можна зберігати техніку, гаманець, ключі, посвідчення особи та предмети першої потреби, а також гарантувати додаткову безпеку. У ньому легко поміститься все найнеобхідніше: денний одяг, косметика, телефон, гаманець, ключі, навушники тощо.
- 【Способи носіння й випадки】 Тримайте за руку, на плечі або прикріпіть ремінець, щоб носити без допомоги рук, як сумку через плече. Ідеально підходить для сімейної поїздки, поїздок на вихідні, ночівлі, короткострокових поїздок, кемпінгу, відвідування тренажерного залу тощо.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Нейлон
Форма:
Прямокутна
Розмір:
Середній
Форма оправи:
Прямокутна
Форма:
Прямокутна
Матеріали:
Нейлон
Матеріал:
Нейлон
Форма:
Прямокутна
Форма:
Прямокутна

Схожі товари