Всі категорії
Додати товар

Чохол на руку saivlon ,незамінний аксесуар для бігу, занять спортом, велосипедистів

150 грн -14% 130 грн
Опис

Чохол на руку SAIVLON для смартфона рожевий
Сумка на руку — незамінний аксесуар для бігу, занять спортом, подорожей

Напружений ритм життя, важкий робочий день або інтенсивні тренування легко та просто подолати, якщо є сумка-чохол на руку Armpocket . У цей зручний наручний чохол Ви можете класти предмети першої потреби — телефон, ключі, гаманець, кредитні картки, документи та інші важливі речі, що вживаються. Усередині кишені є відділення для зберігання різноманітних предметів, а зручний аудіопорт дає Вам змогу легко та безпечно під'єднувати навушники.

Дуже добре підходить для використання в тренажерному залі, школі, магазині або в подорожі. У будь-якому місці та в будь-який час Ви можете зручно носити свої речі — водночас Ваші руки не будуть зайняті, а речі будуть у безпеці та захищені від вологи. Чохол має один універсальний роз'єм для навушників: у лівому нижньому кутку, який підходить до всіх телефонів. 

спортивний чохол-сумка на руку для смартфонівзабезпечить надійний захист для телефона під час занять спортом, як-от біг, їзда на велосипеді, біг, ходьбасенсорний екран працює через прозоре силіконове вікнопрозоре віконце: 100% термополіуретанмає вологозахисний внутрішній шар, що запобігає доступу вологивирізи для легкого доступу для навушників порту та керуванняматеріал: легкий, еластичний неопрен
розмір висота 15см , ширина 10см,толщина 6см
без нюансів

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?