Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Маленька спортивна сумка jingpin

295 грн
Опис

Маленька спортивна сумка Jingpin 16.5\9\4 см, знімна ручка 136 см, можна зменшити. Сумка Jingpin має маленький компактний розмір і складається з трьох відділень різного розміру, туди легко поміститься гаманець, ключі, мобільний телефон, та інші речі, які необхідні Вам у повсякденному житті. Ця модель сумочки чудово доповнить Ваш повсякденний образ, і збереже всі Ваші речі в одному надійному аксесуарі.
Будь-яка людина, яка займається спортом, стикалася з проблемою: під час тренування нікуди подіти смартфон. А без нього буває, що не обійтися. Класти телефон у кишеню не завжди зручно, крім того, є небезпека, що під час бігу гаджет просто випаде. Спортивна сумка-чохол для телефону на руку стане найоптимальнішим рішенням. Зручна та компактна сумка дозволить завжди тримати смартфон при собі. Ви не пропустите дзвінка і зможете через отвір провести навушники.
Сумка зроблена з товстого еластичного водовідштовхувального нейлону, що допомагає захистити ваші речі від вологи, легких падінь та ударів.
Зручна застібка зручно кріпиться на руку.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Нейлон
Форма:
Прямокутна
Застібка:
Змійка