Всі категорії
Додати товар

Каркасна стильна жіноча сумка великого розміру. стильна містка сумочка із шкірзамінника 1908029

680 грн
Опис

ТВидео огляд тисни

Комбінації кольорів: Кольори -
Бежевий l Білий l Кавовий
Чорний l Сірий l Синій
Чорний l Білий l Рожевий

Розмір:34х29х12 см Вага:720 грам Каркасна жіноча сумка великого розміру. Міститься папка формату А4. Матеріал - шкірозамінник. Аксесуари - кольору золота. Сумка закривається на блискавку. Две средние нерегулируемые ручки. Высота ручек - 17 см. Дополнительно имеется длинная регулируемая ручка. Сумка украшена горизонтальными сторочками в тон сумки и брелоком в виде кисточки на цепочке. На лицевой стороне расположен горизонтальный прорезной карман на металлической молнии с декоративным бегунком.

На задней стороне расположен горизонтальный прорезной карман на молнии. На дне сумки имеются четыре ножки. Внутри - тканевая подкладка, одно большое отделение. С одной стороны - горизонтальный прорезной карман на молнии, с другой стороны - карманы для сотового телефона и документов.

Читати обовязково, оплачуючи замовлення, погоджуєтесь, що прочитали! Відправлення – НП 100% оплата або 200 грн. передплата. Укр пошта 100% оплата. Відправлення в основному 1-2 дні, Не підходить товар – не забирайте з пошти! Перевірка товару на поштою - відповідальність покупця! Якщо ви її з себе зняли, претензії про шлюб не пишіть. Ситуації бувають різні. Якщо шлюб – сфотографували на поштою та надіслали нам фото/відео. Шлюб у нас 1 із 1000. пересилання за наш рахунок. Повернення з майже Після оплати розмір та колір не змінюємо! Якщо ви змінювали колір, розмір, дані одержувача, вкажіть після оплати зміни. ТТН та статус замовлення наступного дня після оплати можете переглянути у замовленні. Розсилка ТНТ на слід день після відправки з 10.30.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Штучна шкіра
Стать:

Схожі товари