Всі категорії
Додати товар

Стильна жіноча сумка liz claiborne через плече

250 грн
Опис

Сумка — це стильний аксесуар, з цим згодні навіть ті жінки, які не йдуть сліпо сучасній моді. Як мінімум у кожної жінки є дві сумки: зимова і літня =) А вже модницям доводиться мати велику кількість сумок, щоб вони ідеально підходили під їх вбрання і стиль одягу. Та ще модні тенденції, які мають властивості змінюватися кожен сезон - це змушує купувати все нові і нові сумки. Такими темпами не довго і розоритися!
Не кожна жінка може дозволити собі часто купувати сумки з натуральної шкіри. Но современные технологии не стоят на месте, выпуская материалы, которые не уступают по прочности натуральным, а по некоторым показателям даже их превосходят. Одним из таких стал ПВХ.
Конечно же, и производители сумок не обошли этот материал стороной. Из ПВХ отшивают большое количество сумок и других аксессуаров. У него хорошие внешние показатели, высокое качество за доступные деньги.
Предлагаю Вашему вниманию сумочку Liz Claiborne в отличном состоянии. Цвет коричневый. Состояние отличное.
Замеры: высота — 16,5 см, ширина — 22 см. глубина — 8 см, длина регулируемого ремня 116 см. Два основних відділення. Закривається сумка блискавкою. Всередині 1 потайна кишеня на блискавці і один відкритий кишеньку, відділення для візиток. Підкладка щільна. На лицьовій стороні з боку сумочки вибитий логотип бренду. Матеріал ПХВ. Зовні матеріал дуже схожий на натуральну шкіру, він зносостійкий і екологічний. Бронзова фурнітура. Виглядає сумка дуже ефектно і стильно.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Штучна шкіра
Стать:
Продавець
smit16
smit16
Запоріжжя
78% виконаних замовлень
Була

Схожі товари