Всі категорії
Додати товар

Жіноча сумка milano black

630 грн
Опис

Жіноча сумка Milano black

Сумка жіноча Sambag Milano - це ідеальне поєднання практичності, продуманих деталей та якості.
Вона стане цікавим доповненням в твоєму образі та забезпечить максимальний комфорт.
Характеристики:
Матеріал верха: новітня екошкіра підвищеного рівня зносостійкості (не менше 50 000 циклів за тестом Мертиндейла). Шкіра водовідштовхуюча, стійка до вицвітання, еластична (не тріскає при експлуатації) та міцна на розрив.

Підкладка. Тканина оксфорд середньої щільності. Матеріал міцний, стійкий до царапин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою, навантаження на екошкіру зменшується і розподіляться рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри та швів ззовні.

Фурнітура. Блискавки типу YKK з надійного пластику. Бігунки металеві з фіксатором: рюкзак не відкриється самостійно від навантажень, а тільки рукою. Рамки і регулятори шлейок металеві.

Шлейки. Плечові ремені шкіряні з екошкіри, надійно закріплені на металевій рамці. Довжина регулюються за допомогою металевого регулятора.

Функціоналість. Всередині сумки окреме відділення в якому одна кишеня на блискавці та одина відкрита кишеня. Ззовні на спинці сумки одна кишеня на блискавці. Довжина ременя регулюється до 146 см.

Розмір: 25*20*10 см.

Сумки доступні у всіх кольорах
___
Накладений платіж по частковій передоплаті 🙃
Повна оплата 🌷

ПЕРЕВІРЯЙТЕ товар на пошті 🙏

С ДОМУ ЗАУВАЖЕННЯ НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ 💢

смбг 95103002

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Штучна шкіра
Стать:
Продавець
tvoyvostorg
tvoyvostorg
Харків
44% виконаних замовлень
Була

Схожі товари