Всі категорії
Додати товар

Жіноча сумка milano жовта

650 грн
Опис

Сумка жіноча Sambag Milano- це ідеальне поєднання практичності, продуманих деталей і якості. Вона стане цікавим доповненням у твоєму образі і забезпечить максимальний комфорт.

Характеристики:

Матеріал верху:новітня екокожа підвищеного рівня зносостійкості (не менше 50 000 циклів за тестом Мертіндейла). Шкіра водовідштовхуюча, стійка до вицвітання, еластична (не тріскається при експлуатації) і міцна на розрив.

Підкладка. Тканина оксфорд середньої щільності. Матеріал міцний, стійкий до подряпин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою, навантаження на екокожу зменшується і розподіляться рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри і швів ззовні.

Фурнітура. блискавки типу YKK з надійного пластику. Бігунки з фіксатором: рюкзак не відкриється самостійно від навантажень, а тільки рукою. Рамки і регулятори бретелек металеві.

Шлейки. Плечові ремені шкіряні з екокожі, надійно закріплені на металевій рамці. Довжина регулюється металевим регулятором.

Функціональность.Всередині сумки окреме відділення в якому одна кишеня на блискавці і одна відкрита кишеня. Зовні на спинці сумки одна кишеня на блискавці. Довжина ременя регулюється до 146 см.

Розмір:25 * 20 * 10 см.

Сумки доступні у всіх кольорах.

95103028

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Штучна шкіра
Стать:
Продавець
gladio.biz
gladio.biz
Супер-продавець
Київ
91% виконаних замовлень
Був

Схожі товари