Всі категорії
Додати товар

Жіноча сумка sambag modena пудра

500 грн
Опис

Сумка жіноча Sambag Modena - твій ключ до свободи руху
Вона зручна, містка і, як наслідок, практична

Характеристики:

Матеріал верху:новітня екокожа підвищеного рівня зносостійкості (не менше 50 000 циклів за тестом Мертіндейла). Шкіра водовідштовхуюча, стійка до вицвітання, еластична (не тріскається при експлуатації) і міцна на розрив.

Підкладка. Тканина оксфорд середньої щільності. Матеріал міцний, стійкий до подряпин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою, навантаження на екокожу зменшується і розподіляться рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри і швів ззовні.

Фурнітура. металева блискавка. Бігунки з фіксатором: рюкзак не відкриється самостійно від навантажень, а тільки рукою. Рамки і регулятори бретелек металеві.

Плечові ремені шкіряні з екокожі, надійно закріплені на металевих карабінах. Довжина регулюються за допомогою металевого регулятора.

Функціональность.Ззовні сумки кишеня на блискавці. Всередині сумки окремо одне відділення, яке розділене на кілька кишень. Зовні на спинці сумки одна кишеня на блискавці. Довжина ременя регулюється до 146 см. Сумку також можна носити на власному ремені.

Розмір:19 * 11 * 3 див.

Сумки доступні у всіх кольорах.

96093006

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Персиковий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Штучна шкіра
Стать:

Схожі товари