Всі категорії
Додати товар

Wenger сумка для ноутбука 16

650 грн
Опис

-Повна ОПЛАТА на мапу Приватбанка
-Безпечна пропозиція на шафі
-Припинено мінімальна 200 грн
-Час на оплату 30 хвилин
-Відклики в профілі

Легкий

Модель The Sherpa

Оригінал

Стан дуже гарний (невеликі загальні сліди носіння)

Простий портфель для чоловіків і жінок: ця сучасна сумка-месенджер проста, але стильна. Завдяки своєму елегантному зовнішньому вигляду він підходить як для роботи в офісі, так і для студентів в університеті. Він має зручний органайзер, у якому можна акуратно зберігати важливі аксесуари, як-от кабелі або зарядні пристрої.
З відділенням для ноутбука та відділенням для планшета: у м'яке відділення зі щільного піноматеріалу можна легко помістити ноутбук із діагоналлю до 16 дюймів. Інші електронні пристрої, як-от iPad або електронні книги, також можуть бути збережені. Передня кишеня на блискавці забезпечує легкий доступ до найважливіших речей і забезпечує їх збереження.
Зручні функції: портфель обладнаний регульованим плечовим ременем із м'якою підкладкою. Крім двох ручок для зручного перенесення, сумка також обладнана ременями на коліщатках для комфортної подорожі з великою кількістю багажу.

Вміст коробки та розміри: Сумки для ноутбука Wenger, розміри: 7 x 39 x 28 см, об'єм зберігання: 8 л, вага: 0,5 кг, модель: Insight, колір: чорний, артикул: 600653
Найвища якість: Wenger є виробником годинників, валіз і ділового багажу та пропонує широкий асортимент класичних і спортивних годинників, дорожніх футлярів, рюкзаків, сумок для ноутбуків і портфелів. Швейцарська компанія характеризується традиціями, якістю, точністю й майстерністю й уже може озиратися на понад 125-річну історію компанії.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари