Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Valextra шкіряна сумка люкс бренд. італія

13000 грн
Опис

Valextra (Валекстра) — італійська люксова компанія, яка постачає на світові модні ринки якісні шкіряні сумки й аксесуари.
Історія торгової марки бере свій початок з 1937 року, саме в цей час у Мілані її створив Джованні Фонтана
Абсолютно кожен виріб торгової марки Valextra виготовлений вручну. Вся продукція виробляється на території власного заводу компанії, розташованого на італійській землі. У штаті заводу працюють приблизно 60 працівників. Навіть зараз під брендом випускаються ті моделі виробів, початок масового виробництва яких датується 1937 роком. Причому творець повністю зберіг їх первісний вигляд, починаючи від форми та закінчуючи матеріалами. Такі речі час не псує, а навпаки, робить їх ще елітнішими.
Величезний успіх прийшов до компанії в період із 1940 року та по 70-ті роки минулого століття, саме в цей час сумки та вироби для багажу вибирали для себе знаменитості та багаті клієнти. Серед таких можна зазначити Жаклін Кеннеді, Грейс Келлі, Джанні Ан'єллі, Аристотація Онассіса. У період із 80-х і по 2000-ті роки компанія Valextra створює шкіргалантереї для іменитих брендів, як-от Dunhill, Cartier і Armani.

Основний стиль виробів — мінімалізм і модернізм. Форма продукції елегантна та занадто стримана. Нерідко відомі світові ЗМІ називали компанію поважною, відомою за свої анімовані, але водночас величні вироби зі шкіри. Ще компанія дуже скромна, адже, на відміну від своїх конкурентів, вона не робить свій логотип показним — він мало помітний для ока на зовнішній стороні виробу.

Незрівнянна мінісумочка з натуральної високоякісної шкіри, всередині також ніжна натуральна шкіра та велика кишенька на кнопочці

Усередині є назва бренда та серійний номер.

Дуже красива фурнітура, застібається сумочка за принципом застібки блискавки на одязі — повністю.

Вона як маленьке ніжне та тепле сонце у ваших руках, просто диво малятко

висота 18 см
ширина внизу 21 см
дно 9*21 см

Стан чудовий, ідеальний.

Є місце для ременя, ланцюжка.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Стать: