Всі категорії
Додати товар

Piero guidi lineabold шкіряна сумка на довгому ремені дорогий бренд італія.

2600 грн
Опис

Piero Guidi (П'єро Гуіді) — бренд, який несе в собі справжній дух Італії. Зараз у світі моди досить важко чимось вразити публіку, показавши щось незвичайне та оригінальне. Але набагато важче це зробити в Італії, яка за правдою вважається модним центром. Щоб це зробити, необхідно, крім таланту та майстерності, мати величезну впевненість у своїх силах, можливості, а також вміти досягати своїх цілей. Але торговій марці Piero Guidi вдалося це зробити, причому за короткий проміжок часу.
Про популярність і гарну репутацію торгової марки Piero Guidi свідчить і наявність зоряних шанувальників, які часто бувають дуже вимогливими. Серед них є Мадон, Луано Паворатті та інші. Крім цього, шкіряні вироби бренда часто з'являються на сторінках модних журналів Glamour, Vogue і GQ. На сьогодні фірмові бутики Piero Guidi розташовані в багатьох світових модних повіках, причому в найпопулярніших їхніх районах. Наприклад, один із великих бутиків розташований у Нью-Йорку, біля Сохо. Містить поруч із ним і модний гігант Dolce & Gabbana.

Пропоную до вашої уваги примітну сумку з колекції сумок Lineabold від Piero Guidi. Кожному покупцеві сумки пропонують нанести своє ім'я на фірмову гравіовану табличку. Ось така сумочка по-справжньому буде індивідуальною, незвичайною й дуже оригінальною.

Чудова невелика сумочка з лімітованої колекції з фірмового зносостійкого матеріалу та натуральної буйволиної шкіри.

Усередині міцна монограмна підкладка.

Має шикарний та незвичний вигляд, має дорогий

Стан чудовий, мінімальний, сліди на металевих деталях у самому низу, видно тільки під час найближчого огляду.

висота 18
ширина приблизно 19
ремінь довжина максимум 124 (можна регулювати)

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Коричневий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Стать:

Схожі товари