Всі категорії
Додати товар

Сумка louis vuitton caissa hobo

12500 грн
Опис

В ідеальному стані
Відсутній брелок та зрізаний код виробу

Сумка Caissa Hobo хвилює у дизайні сумки, головним чином тому, що лояльні клієнти LV – фанатики класичного принту! Від улюбленої оригінальної монограми до інших домашніх підписів, ми ніколи не втомлюємося чекати на те, що імперія предметів розкоші готує для нас далі. На цей раз ми отримуємо сумку Caissa Hobo, в якій є ще один відомий принт, полотно Damier.

Коли ви бачите сумку вперше, ви можете подумати, що вона надто сутула для комфорту, але ми припускаємо, що саме звідси береться її прихована чарівність. Розслаблені та безглузді – це два прикметники, які могли б найкраще описати це (і ми не жартуємо, це дійсно вимагає найкращого з обох світів!). Уявіть собі розкішний принт, доведений до досконалості... змішайте всі чудові елементи разом, і у вас буде сумка Caissa Hobo.

Наша улюблена річ у цій сумці - це її дрібні деталі (контрастне фарбування країв та чарівність шкіряної сумки), які справді надають їй довгоочікуваного відтінку кольору. Усередині він навіть має подвійну кишеню для смартфона та внутрішню плоску кишеню на блискавці, що підвищує його функціональність. Так, справді, це ідеальна десятка!

Вимірюючи 15" x 12,2" x 5,9 дюйма (Д x В x Ш),

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Коричневий
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Стать:
Продавець
odyagu__shop
odyagu__shop
58% виконаних замовлень
Була

Схожі товари