Всі категорії
Додати товар

Жіноча модельна сумка lucherino 518 чорний глянець

699 грн
Опис

Гарна та практична сумка від українського виробника ТМ "LucheRino".

Здається, що в наш час популярна та необхідна модель сумки в гардеробі кожної представниці прекрасної статі. Один аксесуар, а за перевагами може зовсім легко замінити кілька варіантів.

Сумка-шопер, з простим кроєм і мінімальним оздобленням, виготовлена зі шкірозамінника високої якості, щоб її використання було максимально тривалим і приємним. Основна увага акцентується на гарній текстурі шкірозамінника ззовні, який із внутрішньої сторони має оригінальне покриття, імітоване під велюр. Сумочка має дві довгі ручки, які розраховані на комфортне транспортування як у руці, так і на плечі. Задня стінка обладнана врізною кишенею на застібці. На дні встановлені металеві ніжки. Весь виріб закривається на блискавку.

Усередині розташовані два відділення, які розділяє кишеня-перегородка на застібці. Підкладка для внутрішньої частини виробляється з якісного міцного текстильного матеріалу. Для більшої зручності та створення порядку в сумці спеціально були розроблені дві відкриті кишені для мобільного телефона та дрібниць, а з протилежного боку потайна кишеня на застібці.

Розмір 35*33*11 см

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Штучна шкіра
Стать: