Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Сумка жіноча чорна крос-боді клатч 2в1 в стилі louis vuitton lvна змійці через плече...

1570 грн -13% 1380 грн
Опис

Сумка крос-боді клатч , що складається з двох частин більшої та меншої, має універсальне призначення та оригінальний підхід до образу сумки, одну частину сумки можна носити поверх іншої, або вставляти всередину або носити окремо!

Закриваються обидві частини на змійки з брендованими бігунками, обидві на міцній текстильній підкладці, але у більшої всередині додатково є кишенька.

Обидві частини виконані в одному стилі і виготовлені з високоміцної чорної екошкіри, прикрашеною вигравіруванними лого бренду, обидві можна носити на широкому брендованому ремені, що регулюється, по черзі, наприклад ,одна частина сумки на ремені інша в руці, або з'єднати їх між собою одну поверх іншої, або одну вставити в іншу!

Сумочка є і крос-боді ,і клатчем одночасно! Вона дуже легка, ультра модна та трендова. Підходить до будь-якого стилю одягу та на будь-який вік! Дуже універсальна модель!
Параметри сумки, частини яка більша: висота 13 см; ширина 22см, товщина 5 см. Загальна вага сумочки з двох частин 336 грам - дуже легка, дуже зручна і універсальна!

Брендованний турецький пильовик та брендовану турецьку коробку можна придбати окремо обговоривши деталі з нами по телефону. Такий  тип пакування стане не лише чудовим доповненням до подарунка, а й чудовим засобом для перевезення та зберігання.

Всі фото та весь контент у нашому магазині зроблений нами. Товар у нас у наявності, свій!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Штучна шкіра
Стать:
Форма: