Всі категорії
Додати товар

🆕жіноча сумка milano червона❤️

770 грн
Опис

📏Розмір (см): 25/20/10 см
Кольори: чорний, білий, м'ята, пудра, молочний, жовтий, червоний, принт

🔹Матеріал верха: новітня екошкіра підвищеного рівня зносостійкості (не менше 50 000 циклів за тестом Мертиндейла). Шкіра водовідштовхуюча, стійка до вицвітання, еластична (не тріскає при експлуатації) та міцна на розрив.

🔸Підкладка. Тканина оксфорд середньої щільності. Матеріал міцний, стійкий до царапин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою, навантаження на екошкіру зменшується і розподіляться рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри та швів ззовні.

🔹Фурнітура. Блискавки з надійного пластику. Бігунки металеві з фіксатором: рюкзак не відкриється самостійно від навантажень, а тільки рукою. Рамки і регулятори шлейок металеві.

🔸Шлейки. Плечові ремені шкіряні з екошкіри, надійно закріплені на металевій рамці. Довжина регулюються за допомогою металевого регулятора.

🔹Функціоналість. Всередині сумки окреме відділення в якому одна кишеня на блискавці та одина відкрита кишеня. Ззовні на спинці сумки одна кишеня на блискавці. Довжина ременя регулюється до 146 см.

📣 Важливо!
✔️ Перед замовленням уточніть наявність товару‼️
📦 Доставка тільки Новою Поштою! 🚚 1-2 дні!
📝 Замовлення приймаються з Понеділка по Неділю!
🕙 Відправка: Понеділок - П'ятниця 🕙 з 10:00 до 18:00

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Зроблено в Україні?:
Виробництво
Матеріал:
Штучна шкіра
Стать:
Продавець
borodaikevych
borodaikevych
Супер-продавець
Івано-Франківськ
78% виконаних замовлень
Був