Всі категорії
Додати товар

Шикарна нова сумка/шопер/тоут cath kidston. оригінал. англія.

650 грн
Опис

Шикарна нова сумка синього кольору у квітковий принт від відомого британського бренду Cath Kidson. Cath Kidston - це англійський бренд аксесуарів та текстильних виробів, заснований у 1993 році. Продукція торгової марки до душі цінителям вінтажного стилю та товарів, від яких віє класичною Англією та романтикою.Іменна марка Cath Kidston набула популярності майже відразу після заснування.
Преміальна якість тканини 100% бавовна з водовідштовхувальним покриттям. Тканина міцна та щільна. Вона водночас легка, але дуже стійка до зношування.

Сумка має дві ручки, без довгого ремінця. Сумка має застібку на магнітну кнопку. Магніт потужний. В середині три відділення. Середнє велике відділення на великій блискавці (йде крізь всю сумку). Сюди зручно поміщати невеликі дрібні речі та використовувати це відділення в якості косметички. Також присутній маленька кишенька для документів на блискавці. Сумка темно-синього кольору, що дуже практично. Спереду сумки оригінальне брендування. Є оригінальна етикетка.

Сумка нова, без паперової етикетки, без дефектів.

Розміри:
38x25x15, довжина ручок 25(50) см

У магазині ще багато унікальних речей, в тому числі взуття та сумок https://shafa.ua/uk/member/nngoncharova.
Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Стать:
Принт:
З квітковим принтом

Схожі товари