Всі категорії
Додати товар

Водонепроникна сумка .

850 грн
Опис

Сумка для велосипеда 2 в 1 і сумка через плече: 10 секунд. Перетворіть сумку на плече. Гачок для кріплення до переноски може бути закритий клапаном із застібкою-липучкою. Цей клапан містить губку, тому ви взагалі не відчуваєте гачків.

Сумка для ноутбука об'ємом 22 л з 4 внутрішніми відділеннями: розміри відділення для ноутбука: 36 x 25 x 5 см, в ньому легко поміститься 13-дюймовий MacBook Pro. Сітчасте відділення на блискавці та еластичне відділення для гаманця, смартфона, кабелів, адаптерів, ручок або USB-накопичувачів. Велике основне відділення вміщує невеликі папки, книги, папки або журнали.

Водонепроникний матеріал без ПВХ: екологічно чиста наплічна сумка не. Вона особливо стійка до погодних умов, оскільки дощ просто скочується.

Комфортні наплічники та світловідбивачі: завдяки регульованим лямкам сумку на плечі можна підігнати під розмір тіла та стиль носіння. Сюди також входить наплічник на ремінці. 3 світловідбивачі на сумці для велосипеда в модному дизайні роблять вас помітними під час дорожнього руху.

Знімна та надійна система кріплення: завдяки вдосконаленій системі кріплення сумки для велосипедів кріпляться до більшості багажників (шини до 11 мм) і їх можна швидко та легко прикріпити або зняти. За допомогою простих інструментів ви навіть можете без проблем розібрати систему.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Форма:
Продавець
tomli...
tomliaknataliia
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари