Всі категорії
Додати товар

Тактична сумка з кобурою

319 грн
Опис

Сумка-месенджер З КОБУРОЮ. Тактична сумка з тканини

ОСОБЛИВОСТІ КОНСТРУКЦІЇ

Сумка має зручний і практичний ремінець, який можна відрегулювати по довжині завдяки спеціальному фіксатору, тому Ви зможете її носити як на рівні пояса, так і на рівні грудної клітки для швидкого доступу до важливих елементів, таких як: ліхтарик, газовий балончик тощо.

На лицьовій стороні сумки є клапан, який закриває основне відділення на липучках. Застібки надійно фіксують клапан і навіть за інтенсивної ходьби або бігу не дозволять йому відкритися.

Також на лицьовій частині сумки є відділення, з прихованою застібкою, на всю ширину сумки. У передній кишені можна помістити гаманець або документи.

Клапан сумки прикриває головне відділення, яке закривається на блискавку. Відділення вдвічі більше, ніж відділення на лицьовій частині сумки. На протилежному боці від кишеньок в основному відділенні є ще одне невелике відділення на блискавці, в якому Ви можете зберігати цінні або дуже важливі для Вас речі. Але найважливішим і найцікавішим є відділення на тильній стороні сумки воно також обладнане блискавкою.

МАТЕРІАЛИ ТА ТЕХНОЛОГІЇ
Дуже товста тканина з нейлону щільністю 1000D, що має спеціальну структуру нитки, має водовідштовхувальне просочення і має поліуретанове покриття. Тканина під час виробництва обробляється по кілька разів і завдяки цьому виходить дуже якісною, неймовірно міцною та зносостійкою. Тканина обробляється в кілька прийомів, і покриття виходить дуже якісним і має дуже довгий термін експлуатації.

ОСНОВНІ ОСОБЛИВОСТІ:
- розмір сумки - 270 мм х 230 мм
- ширина плечового ременя - 38 мм
- якісна фурнітура
- прихована кишеня для зброї зі швидким доступом
- матеріал: тканина
- наявність кобури

Ціна: 319 грн.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Форма:
Застібка:

Схожі товари