Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Рюкзак шкільний набір 5 в 1 для дівчаток 5-11 класу 44 см, в комплекті: клатч, сумка,...

999 грн
Опис

Шкільний набір 5 в 1 - це відмінний спосіб придбати необхідні шкільні приладдя одним стильним комплектом. В нього входять п'ять предметів: портфель-рюкзак, пенал, клатч, сумка і маленький гаманець., які зроблені з високоякісного нейлону і поліестера. Ці матеріали мають багато переваг: легкі, стійкі до забруднення і довговічні, які виготовлені з різнокольорової тканини, створюючи єдиний ансамбль..

Рюкзак

Портфель-рюкзак достатньо вмісний: розмір 44х30х12 см, обсяг 35 л. Має просторе внутрішнє відділення з великим кишенею, куди альбоми формату А4. Зовнішні шість кишень, у яких можна максимально зручно розмістити всі потрібні речі, зберігаючи порядок у рюкзаку..

Додаткові ремні із застібками-карабінами дозволяють надійно зафіксувати в боковій кишені пляшку води або парасольку.

Регульовані ремені з м'якою підкладкою забезпечують оптимальний розподіл навантаження на плечі і спину.

Численні кишеньки, прикрашені веселим написом, значками, іграшками та брелоком-ведмедиком, роблять зовнішній вигляд рюкзака дуже яскравим і оригінальним.

Пенал

Класичний пенал на застібці-блискавці має вигляд циліндру зі зручною ручкою - місткий і, в той же час, компактний. Його переваги: проста конструкція і легка вага, що дозволяють зручно зберігати ручки, олівці, фломастери та пензлики і швидко їх виймати.

Клатч

Невелика зручна сумочка на довгим ремінці, яку можна використовувати не тільки у школі. У неї можна зберігати потрібні дрібнички: гроші, телефон, брати з собою на прогулянку або у магазин. Її можна носити на перерві, залишив рюкзак з важкими підручниками у класі.

Сумка

Велика прямокутна сумка з ручкою та довгим ремінцем на плече відмінно підійде для спортивної форми, змінного взуття і інших речей, які через о'бєму складно помістити у рюкзак. Передня кишеня з прозорою вставкою застегивается на блискавку і надає сумці стильний і сучасний вигляд, створюючи єдиний ансамбль з рюкзаком.

Гаманець

Гаманець виготовлений з тієї ж тканини, що і весь комплект, і додає зручністі його використання.

Комплект представлений у п'яти кольорах:

- чорний із блакитними вставками,

- рожевий з блакитними вставками,

- блакитний з жовтими вставками,

- фіолетовий з рожевими вставками,

- жовтий із рожевими вставками.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари