Всі категорії
Додати товар

Сумка жіноча, лляна, вишита стрічками, ручної роботи.

2300 грн
Опис

Яскрава стильна сумка підкреслить Вашу індивідуальність. Сумка прикрашена вишивкою з атласних стрічок. Стрічки зносостійкі. Не вимагають спеціального догляду, добре перуться і тримають об'ємний вигляд. Сумка дуже зручна для кожного дня, дуже містка. Її можна носити на руці і на плечі. Основа сумки - натуральний льон. Підкладка : натуральна тканина. Дно щільне. Кишені: на задній стінці сумки, кишеню на блискавці. Усередині сумки: кишеня на блискавці і зовнішній кишеню, на два ділення; кишеня на кнопці. Сумка закривається на блискавку. Шви і матеріали міцні, так що сумка прослужить Вам довго.
Розмір 40*38*8
Ви можете придбати сумку ручної роботи за цілком помірну ціну. Авторський дизайн, витонченість образу, натуральні матеріали, але головне – неповторність Вашого стилю – того варті! Елегантна і красива сумка підкреслить Ваш смак і буде залучати до Вас захоплені погляди.
P.S.від автора. Ця сумочка була виготовлена давно, за цей час модель сумки застаріла, тому при замовленні, пропоную переглянути біль сучасну модель, а вишивку зберегти цю.
Дякую, чекаю на замовлення.
Додаткові характеристики:
Колір: Бежевий
Колір: Чорний
Матеріал: Джинс
Матеріал: Текстиль
Модель: М'яка
Візерунки і принти: Квітковий принт і рослинні візерунки
Візерунки і принти: Етнічні принти
Колір: Бежевий
Колір: Чорний
Тип сумки: Наплічна/Седельная
Форма: Напівкругла
Розмір: Великий

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари