Всі категорії
Додати товар

Компактна сумочка ручної роботи з натуральної шкіри «lady d»

2100 грн
Опис

Компактна сумочка ручної роботи з натуральної шкіри | "Lady D"

"Lady D" - це сучасна шкіряна сумочка, створена з метою розв'язувати проблеми сучасних Леді. Аксесуар невеликих розмірів, має кілька функціональних кишень (відділення під картки, косметичку, гроші, документи та інше). Кожне відділення зроблене так, що Ви з легкістю дістанете необхідну річ без потреби переривати всю сумку і демонструвати оточенню її вміст. Відзначу відділення під смартфон — це окрема зовнішня кишеня, яка захищає телефон від подряпин. Завдяки такій конструкції телефон у безпеці, а Ви можете швидко його дістати та відповісти на дзвінок.
Погодьтеся, кожна дівчина та жінка мріють про подібний аксесуар з натуральної шкіри, чи не так?) З цієї причини я вважаю дану модель ідеальною — замовляйте її в моїй майстерні шкіряних виробів ручної роботи й будете задоволені на 101% - гарантую.

Натуральна шкіра і якісна фурнітура:

Мій інтернет-магазин - це виставка особистих робіт, які я в 100% роблю під замовлення. Являючись майстром, та господарем, можу собі дозволити не економити на матеріалах, а використовувати тільки натуральну шкіру і хорошу дорогу фурнітуру. Таким чином я можу гарантувати реальну якість преміумсегменту. Цінність моїх виробів на порядок перевищує їх вартість. Купуючи будь-який аксесуар мого виробництва, Ви отримуєте виріб, який буде служити роками.

Червона сумочка — тільки варіація можливих кольорів

На фотографіях зображено сумку в червоному кольорі, тому що даний колір найпопулярніший. Однак, якщо Вам цікавий інший колір, то на останній фотографії є ​​можливі кольори. До речі, в майстерні завжди є додаткові фотографії, які можу вислати за запитом, тому не соромтеся і питайте.
Колір — це тільки початок, за Вашим бажанням я можу нанести на сумочку лазерне гравіювання — це можуть бути Ваші ініціали, або якийсь приємний малюнок (платна послуга).

Чудовий подарунок дівчині:

Якщо Ви шукаєте подарунок дівчині, то можу з упевненістю сказати: скільки б у неї не було сумочок, ще одна шкіряна прийдеться завжди до речі. Оскільки для дівчини важливий колір сумочки, який повинен йти в тон її одягу, і стиль, який змінюється в залежності від ситуації. Зі свого боку я можу зробити лазерне гравіювання (за додаткову плату) з привітанням та упакую у гарну та стильну упаковку з сургучною печаткою. Таким чином, Ви отримаєте готовий подарунок і уникнете додаткових витрат часу та грошей на його оформлення.

Розміри: 18х12 см
Відділень під картки - 6 (по 2 од)
Відділень під купюри та інше - 2
Відділень під монети - 1
Відділень під телефон - 1
Додаткові характеристики:
Матеріал: Шкіра
Модель: Через плече
Персоналізація: З гравіюванням
Розмір: Маленький

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари