Всі категорії
Додати товар

Сумка ursa для ноутбуку макбук macbook 13' з текстильного крафту синя

4300 грн
Опис

Ця унікальна сумка ідеально підійде для вашого Macbook 13" та інших важливих речей, таких як щоденник, гаманець, пляшка води тощо.
Якщо у вас є інший 13-дюймовий ноутбук (не Macbook), і ви не впевнені, чи підійде сумка для нього, зв’яжіться з нами, і ми з радістю допоможемо.

Відділення для ноутбука знімне, тому ви можете за необхідності використовувати його окремо як кейс для ноутбука. Крім цього відділення, ця сумка також має 1 внутрішню кишеню на блискавці для цінних речей і 2 зовнішні кишені на передній та задній сторонах.

Основним матеріалом сумки є "текстильний крафт" - матеріал, що складається з целюлози та латексу. Целюлоза надає цьому матеріалу «паперовий» вигляд, а латекс дає можливість прати його, як звичайну тканину. Ми працюємо з цим матеріалом 4 роки, і знаємо всі його властивості в деталях. Ми враховуємо їх, щоб ваша сумка була довговічною та практичною та служила вам роками.
Така сумка не потребує особливого догляду; якщо вона забрудниться - просто намочіть її під струменем теплої води, намильте мило в руках, протріть сумку, а потім промийте водою. Текстильний крафт стає м’якшим при намоканні, а при висиханні повертається до твердої форми.

Матеріал відділення для ноутбука - корейський фетр. Ми порівняли різні фетри, і цей найм’якший, тож ваш ноутбук буде почуватися, ніби він відпочиває на подушці.
Довгий ремінь знімається і регулюється.

-Розміри-
Ширина: 33 см
Висота: 27 см
Глибина: 9 см

-Персоналізація-
Завдяки тому, що на передньому боці сумки є три кнопки - на них можна кріпити зйомні Піни. Ви можете окремо замовити до сумки Піни різних форм, кольорів та з різними написами/малюнками (в тому числі, з вашим написом).

Якщо вам потрібна додаткова інформація - просто зв'яжіться з нами, і ми будемо раді допомогти.
Додаткові характеристики:
Стать: Жіночий
Колір: Синій
Матеріал: Штучна шкіра
Матеріал: Текстиль
Діагональ сумки: Діагональ 13" - 13.3"

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Продавець
annaazori
annaazori
Харків
Була

Схожі товари