Всі категорії
Додати товар

Чоловіча сумка з натуральної шкіри через плече детройт (detroit)

1745 грн
Опис

Деталі:
Матеріал: натуральна шкіра
Висота: 21см
Ширина: 19см
Товщина: 5см

Компактна й доволі вмістка чоловіча сумка Detroit із щільної натуральної шкіри високої якості оформлена в чорному кольорі. Сумка має високу стійкість до зносів і не вибаглива у догляді. Носиться така сумка через плече, для цього призначений текстильний ремінець, що регулюється. Також має велику кількість відділень на змійці, що дозволяє сортувати особисті речі.

Модель такого типу – ідеальний варіант на кожен день. Чоловіча сумка може бути красивим і практичним подарунком на День святого Валентина, День батька, Різдво, Новий рік, День народження або майже будь-який інший випадок.

Структура:
Основне відділення сумки великої місткості, в неї можна помістити міні-IPAD, документи, гаманець, паспорт, кардхолдер і т. д. 2 основних відділення та 3 додаткові. У яких можна помістити ключі чи візитницю. Ця сумка замінить вам клатч чи барсетку.
Деталі:

Модель Detroit вироблена в Україні. Використовуються виключно найкращі матеріали. Виготовлена з натуральної шкіри, міцної металевої фурнітури, традиційної майстерності, міцного шиття та відмінної якості виготовлення. Металева блискавка рухається плавно, міцна та довговічна.

Класичний ретро-дизайн можна використовувати як сумку через плече, сумка органайзер або невелику сумку-месенджер. Сумка зручна в перенесенні та ідеально підходить для повсякденного використання, роботи, навчання, бізнесу та подорожей, а також для різноманітного одягу.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:

Схожі товари