Всі категорії
Додати товар

Сумки жіночі сумочки клатчі

550 грн
Опис

Додатково відправлю фото обраної вами моделі.
1. - 400 грн.
Молочна сумочка з еко-шкіри, бронзова фурнітура, подовжений ланцюжок. Має одне відділення з кишенею під замочком . Розміри : довжина по нижньому краю 22 см, довжина по верхньому краю 18 см, висота виробу 17 см.
2. - 1100 грн.
Дуже стильна, гарна та якісна модель. Чудовий дизайн, високої якості еко-шкіра та фурнітура. Сумочка містка, оздоблена широким ремінцем на плече та маленькими ручками. Родзинкою є велика блискавка - застібка . Має один великий відділ з трьома додатковими кишенями.
Розміри виробу : довжина по нижньому краю 28 см, довжина по верхньому краю 37 см, висота 23 см.
3.- 680 грн.
Велика, містка сумка з лакової еко-шкіри. Чудовий дизайн , округлена форма, одне велике відділення з декількома додатковими кишенями . Була сумка у використанні, але має гарний стан без дефектів.
Розміри: довжина по нижньому краю 33 см, висота 22 см, ширина 14 см.
4. - 400грн.
Практична, містка і акуратна сумочка чорного кольору із золотистою фурнітурою. Виготовлена з еко-шкіри, має довгий ремінець та одне відділення з декількома кишенями.
Розміри : довжина 27 см, висота 18 см.
5. - 590грн.
Сумка чорного кольору з декором у вигляді ланцюжка . Якісна еко-шкіра, містке відділення з кишенями, комфортна форма для носіння через плече, округлена знизу форма.
Розміри : довжина по верхньому краю 26 см, висота 22 см.
6. - 810 грн.
Сумка з ланцюжком з еко-шкіри. Велика, містка сумка для тих , хто постійно носить папери. Три відділи, один з них на блискавці, плюс додаткові кишені. Чудовий офісний варіант.
Розміри : довжина 37 см, висота 26 см, ширина 8 см.
7.- 500грн.
Клатч-багет, вечірній обовʼязковий аксесуар . Зручно нести в руці, або є ланцюжок на плече. Містке відділення з додатковою кишенею.
Розміри : довжина 30 см, висота 15 см.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари