Всі категорії
Додати товар

Жіноча спортивна сумка sambag vogue bkt чорна

999 грн

розпродаж до 19 Травень

779 грн
Опис

Стильна чорна спортивна сумка Vogue BKT
Сумка Sambag Vogue стане незамінним аксесуаром в твоєму гардеробі. Неважливо куди ти прямуєш - в спортзал чи у відрядження, вона стане в нагоді в будь-якому випадку.

Характеристики класичної чорної спортивної сумки Vogue
Матеріал верха:
новітня екошкіра підвищеного рівня зносостійкості (не менше 50 000 циклів за тестом Мертиндейла). Шкіра водовідштовхувальна, стійка до вицвітання, еластична (не тріскає при експлуатації) та міцна на розрив.

Підкладка:
матеріал оксфорд середньої щільності, міцний, стійкий до подряпин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою, навантаження на екошкіру зменшується і розподіляться рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри та швів ззовні.

Фурнітура:
металева блискавка. Бігунки металеві з фіксатором: сумка не відкриється самостійно від навантажень, а тільки рукою. Основне відділення на блискавці.

Шлейки:
плечовий ремінь з екошкіри, прикріплений за допомогою карабінів. Довжина регулюється за допомогою пластикового регулятора.

Функціональність:
ззовні спереду сумки кишеня на магніті. Всередині сумки одне окреме відділення, в якому одна кишеня на блискавці та одна відкрита кишеня. Ззовні на спинці сумки одна кишеня на блискавці.

Розмір:
37*25*16 см.

Більше зручних спортивних сумок весняної колекції 2024 Sambag

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Штучна шкіра
Стать:
Форма:

Схожі товари