Всі категорії
Додати товар

Лаконічна сумка picard, сіра, шкіра лак, б/в

290 грн -32% 200 грн
Опис

UPD Сьогодні сумка постраждала від несанкціонованого нападу кішки і понесла втрати у вигляді подряпин на лицьовій стороні. Тильна сторона не постраждала і може використовуватися як лицьова. З цієї причини ціна стала взагалі просто символічна. Фото теракту скину за запитом, т. к. галерея заповнена, а видаляти попередні фото не виходить. Німецька лаконічна і містка сумка від Picard (не плутати з Marc Picard), трапецієподібної форми, серії Berlin, темно-сірого кольору, з лакованої шкіри, б/в. Була придбана 2011 в Інтертопі по акції за еквівалент 150$. Найбільш близький до реального колір на моєму телефоні вийшов на передостанньому фото. Стиль - суворо ділової і навіть без брелока у вигляді літери P на ланцюжку, але для пом'якшення такого мінімалістичного дизайну використана відстрочка грубою ниткою світло-сірого кольору. Підходить для вкладення паперів формату А4 без згину. Фурнітура фірмова, з лого Picard, кольору чорненого срібла (або гематиту) в ідеальному стані. Підкладка жакардові, щільна, чорного кольору і теж з лого Picard, також в ідеальному стані, чиста. Дно ущільнений і тому, незважаючи на відносно м'який каркас - сумка відмінно тримає форму під час експлуатації. Ручки довжиною 58 см від кільця кріплення до кільця кріплення, шкіряні зрізи запаяні, ніяких тріщин, заломів, потертостей. Така довжина ручок дозволяє вільно носити сумку на плечі, на згині ліктя або в долоні. Розміри самої сумки: 34х11х29 див. Всередині загальне відділення за принципом італійських сумок з однією кишенькою для телефону і одним на блискавці, зовні з тильної сторони ще один місткий кишеню на блискавці. Сумка закривається на дві зустрічні блискавки по верху трапеції, а також на відлітний клапан з поворотним замком. Никаких посторонних запахов внутри, кроме ещё еле уловимого снаружи аромата лакированной кожи.
Несмотря на длительную эскплуатацию - сумка до сих пор выглядит отлично (дно, лицевая и тыльная сторона без всяких нюансов), кроме слабо заметных дефектов в местах наибольшего сгиба при хранении: появились трещины на лаке на верху отлётного клапана и внизу на боках (фото 7,8,9 - нужно присмотреться внимательно).
Сумки серии Berlin этой трапециевидной формы и такого размера можно ещё и сегодня купить в Украине по цене от 6 до 8 тыс.грн.
Прекрасно сочетается по цвету с моими серыми туфлями от John Richmond или
туфлями-слипонами от & Other stories в других моих объявлениях.
Если недостаточно информации или нужны доп.фото - обязательно спрашивайте и я предоставлю необходимое.

О бренде:
Бренд Picard основан в 1928 году в Германии. Мартин Пикард совместно с сыновьями Эдмундом и Алоисом основали в городе Обертcхаузен компанию PICARD по производству качественных сумок. Для производства своих изделий PICARD использует специализированное сырье - хромовая кожа теленка и коровья кожа. Это - мягкая тонкая кожа, выработанная хромовым дублением. Поверхность хромовой кожи гладкая, может иметь лаковое покрытие, окрашивается в светлые или темные цвета. Толщина кожи хромового дубления варьируется в пределах 0,8 — 1,2 мм, потому она прочная и имеет высокие эксплуатационные характеристики. Натуральная кожа хромового дубления очень мягкая и эластичная. Профессиональный подход заметен во всем: идеальные швы, функциональность, надежная фурнитура и кожа высочайшего качества.

Стан: Хороший
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари