Всі категорії
Додати товар

Сумка зі шкіри ската шкіряна findig. тайланд.

2100 грн
Опис

Сумка з натуральної шкіри ската. Фірма Findig Тайланд. Сучасний світ пропонує настільки велика кількість матеріалів для виробництва сумок, що іноді навіть цінителі цього аксесуара не можуть вибирати оптимальне виріб. Так як в цьому році знову повернулася мода на натуральні матеріали, то ті, хто хоче купити собі нову сумку звертає увагу на справжню шкіру. І одним з самих оригінальних, якісних і міцних виробів можна вважати неповторну сумку зі шкіри ската. Вона настільки виділяється із загальної кількості аксесуарів, що власники такого виробу точно не залишаться без вниманиЭкзотические матеріали вважаються дуже популярними не тільки тому, що мають незвичайний зовнішній вигляд. Більшою мірою це пов'язано з практичними особливостями, якістю та надійністю. Хоча і оригінальний стиль теж має значення. Одним з найбільш розкішних і вишуканих матеріалів (навіть серед екзотичної шкіри), вважається скат. Ще тисячі років тому його використовували для того, щоб робити броню воїнам, тому що така шкіра не рветься і дуже складно ріжеться, тому вона чудово захищала під час битв. За ці роки скат використовували не тільки в якості захисту, але і для того, щоб прикрасити себе, свою зброю або інші вироби. Але справжню популярність цей матеріал набув за останні роки, тому на світовому ринку з'явилися декілька великих виробників, які надають високоякісні сумки. Це пояснюється наступними перевагами: Оригінальним зовнішнім виглядом. Кожу ската тяжело спутать с другим материалом, она очень отличается. На ощупь сумка из нее похожа на прочное изделие, покрытое мельчайшим бисером. Это выглядит роскошно, дорого и стильно. Кроме того, особенность в том, что почти весь такой материал имеет темную расцветку, но по центру там есть небольшое пятно в виде ромба белого цвета. Это естественный раскрас, который и отличает ската.

Прочностью и износостойкостью. Это один из самых стойких к повреждениям и износу материалов на рынке. Сумка из него будет служить вам десятки лет, при этом не потускнеет и не потеряет внешнего вида. Производители оснащают ее прочнейшей фурнитурой, чтобы быть уверенными в качестве.

Ручная работа. Из большого спроса на материал, а также его относительной сложности в обработке, мастера предпочитают не рисковать машинным производством, поэтому почти все изделия создаются вручную. Покупая такую сумку, можно быть уверенным в том, что она оригинальная, а зачастую - в единственном экземпляре.

Высота 25
Ширина внизу 32
Дно 9 на 32
Ремень 150( регулируется)

Сумочка красоты необыкновенной,по бокам говяжья кожа великолепного качества.

Внутри подкладка с логотипом бренда, одно отделение, карман на молнии и два открытых кармана

Застегивается на молнию и сверху прикрывается клапаном на трех магнитных кнопках.
Ремень не родной,на карабинах, можно использовать любой, свой,по желанию снять.

Очень стильная и статусная вещь.

В отличном состоянии, без нюансов.

Стан: Хороший
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Стать:

Схожі товари