Всі категорії
Додати товар

Chicoree-містка сумка (з короткими ручками)

329 грн з 11 Травень - додавайте до обраного

470 грн
Опис

На тілі немає) виміри на фото)сумка масивна,верхні частини стьобані,бічні оксамитові-замшеві,ручки короткі з круглими залізними вставками,всередині одне велике відділення є маленький кишеню на блискавці і без блискавки,тканина усередині оксамитово-замшеву)з нюансів є місцями заломи від зберігання) Перший магазин бренду Chicorée було відкрито більше 30 років тому у місті Баден. Основатель и руководитель бренда по сей день Йорг Вебер, он начинал свой бизнес с джинсов: импортировал их из Италии и продавал посредникам. Позже г-н Вебер создал свою собственную коллекцию и продал ее мультибрендовым ритейлерам.

Черная кожаная косуха и черная сумка помогут создать простой и удобный образ для выходного в парке или шоппинга. Думаешь сделать лук немного утонченней? Тогда в качестве дополнения к этому ансамблю, стоит обратить внимание на белые кожаные низкие кеды. Пережить невыносимую июльскую жару в таком ансамбле будет значительно легче.

Яскраво-рожева класична сорочка і чорна сумка — вибір дівчат, які ніколи не можуть всидіти на місці. Хотіла б привнести сюди трохи краси? Тоді в якості доповнення до цього поряд, вибери світло-коричневі сабо з ворсу поні з леопардовим принтом. Подібне поєднання напевно припаде тобі до смаку в жарку літню погоду. Чорна футболка з круглим вирізом і чорна сумка дозволять створити легкий і функціональний ансамбль для вихідного в парку або шопінгу. В поєднанні з цим вбранням відмінно виглядають чорні замшеві босоніжки на підборах. Подібний цибулю гарантує тобі комфорт в спеку і зручність в шкарпетці.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Продавець
atatas
Відомі бренди
Тячів
81% виконаних замовлень
Була

Схожі товари