Всі категорії
Додати товар

Yoshi шкіряна сумка сумочка на довгому ремені.

690 грн
Опис

Бренд Yoshi (Великобританія) відомий своїми оригінальними, приголомшливими уяви шкіряними аксесуарами. Компанія з'явилася на світ в результаті незвичайного симбіозу – британського скрупульозного підходу до якості, дизайну та японської креативності. Yoshi – це більше 40 років досвіду в обробці натуральної шкіри, дизайну і виробництві шкіряних аксесуарів. Yoshi – ковток свіжого повітря, віяння моди і втілення якості. Це сучасний, модерний і інноваційний дизайн, який оновлюється з сезону в сезон, з року в рік. Все аксессуары изготовлены из натуральной кожи высочайшего качества, с помощью самых современных технологий производства. При этом, обращается особое внимание на каждую мельчайшую деталь – от начала производства до последнего штриха при изготовлении каждого аксессуара.

Фирменный логотип Yoshi уникален одновременно по своему дизайну и идее, которую производитель стремится донести. С одной стороны – это традиционные вечные ценности качества и мастерства, а с другой – символизирует счастье, радость и наслаждение каждым днем.

Дуже симпатична сумочка з натуральною м'якою, приємною шкіри відмінної якості.. Всередині яскрава фірмова підкладка з щільного бавовни і кишеню на блискавці Прикривається клапаном на магнітній кнопці. висота 15 ширина 22 ремінь 125( регулюється) Колір темно синій, Стан відмінний, без нюансів.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Стать:

Схожі товари