Всі категорії
Додати товар

Вертикальна чоловіча сумка парусина і шкіра rk-1808-4lx tarwa

3531 грн
Опис

Вертикальна чоловіча сумка мікс парусина+шкіра RK-1808-4lx TARWA. Стильний дизайн, зручна форма, вміщує документи формату А4. Поєднання шкіри і парусинового матеріалу "канвас" дуже популярний, практичний і чудово виглядає зі всілякими образами. Сумка складається з одного великого відділення, що включає в себе відсік для маленького ноутбука або планшета, шкіряні кишені для смартфона, документів і пластиковыхкарточек, і великий кишеня на блискавці. Великий клапан з шкіри застібається на класичну "портфельну" застібку. Под клапаном прячется огромный открытый карман. На задней стороне сумки также располагается большой карман на потайной кнопке.

Ремень на плечо с наплечником полностью выполнен из кожи, регулируемый, съемный.

Многофункциональность кожаных аксессуаров бренда TARWA и стильные решения в оформлении - это забота наших мастеров, для наших клиентов!

Вертикальна чоловіча сумка парусина і шкіра RK-1808-4lx TARWA вибрати і придбати від популярного бренду TARWA за доступною ціною всього 2 716 грн. в інтернет каталозі якісних сумок Сім Сумок. Вигідні пропозиції на Чоловічі шкіряні сумки в онлайн каталозі ************* Наберіть нашим експертам на будь номер +38(************* і ми допоможемо знайти клієнтам регіонів: Нікополь, Дніпродзержинськ, Мелітополь

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Продавець
7bags
7bags
Київ
76% виконаних замовлень
Був

Схожі товари