Всі категорії
Додати товар

Відеореєстратор car cam corder fhd 1080p

250 грн
Опис

Відеореєстратор Car Cam Corder FHD 1080P - один з найнезамінніших ґаджетів для водія, адже саме він може зафіксувати важливі моменти в дорозі та допомогти в спірних ситуаціях.
в продажу сам регістратор та кріплення, провода немає. в ідеальному стані як новий, не користквалтся

Головні переваги Car Cam Corder FHD 1080P:

- Можливе записування в HD;

- FullHD;

- Кут огляду заявлено виробником 170°;

- Наявність сенсора;

- Датчики удару;

- Датчик руху;

- HDMI-вихід;

- LCDдисплей із діагоналлю 2.4" TFT, 27" TFT;5Регідстратор Car Cam Corder FHD 1080P, з лицьового боку, обладнаний очками-камерою та шістьма світлодіодами, також на цьому боці є отвори динаміка. Зверху, реєстратора, є отвори для приєднання тильної камери та вихід mini-USB, HDMI для під'єднання до телевізора та кріплення для штатива. З лівого боку, ґаджета, є роз'єм для карти пам'яті. Унизу розташувалися кнопки вмикання, 5 навігаційних клавіш і маленька кнопка скидання до заводських параметрів. На фронтальній камері, користувача розміщено вікно дисплей і кнопки блокування певного ролика перезаписування. Тобто, якщо камери пишуть циклічно без зупинок, а вам необхідно зберегти якесь відео, просто натисніть на цю кнопку і відеоригістратор Car Cam Corder FHD 1080P не перезапише поверх його іншого.

Кругла кнопка, на відеореєстратор, відповідає за вмикання/вимикання пристрою, а також за активацію роботи світлодіодної підсвітки. Якщо до Car Cam Corder FHD 1080P під'єднана тильна камера лівою кнопкою можна перемкнути показ картинок із камер на екран. Тобто, показ з основної камери та тильної будуть виводяться на екран у різних пропорціях або зображення з основної камери, або з тильної.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Вбудований GPS:
Немає

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?