Всі категорії
Додати товар

Автовізитка, пакувальна карта з номером телефона на панель авто

138 грн -3% 135 грн
Опис

Тип: Інше

Кілька примірників у наявності

Більше не потрібні папірці, які вицвітають на сонці
Автоплина призначена для встановлення вашого номера телефона, щоб інші водії могли зв'язатися з вами, якщо проїзд загорожений.
Це дуже зручний і практичний аксесуар. Встановити номер телефона на ньому дуже просто за допомогою магнітних цифр, які входять до комплекту. Паркувальна карта має компактний розмір, фіксується двостороннім скотчем на панелі авто або під лобовим склом, тому під час трясіння або активного руху вона не впаде.
За потреби можна закрити. Купіть табличку з номером телефона та забудьте про потребу складання номера на час вашої відсутності

До комплекту входить:
Табличка з залізною пластиною для намагнічування цифр
Двухсторонний скотч
Підставка під табличку
Магнітні цифри
Усі розміри на фото

***** : **********
******** : **********

Дивіться інші МОЇ об'єми може ще щось зацікавить

Оплата за повною оплатою або частковою.Оплата під час зустрічі БРІСПОЛЬ.Відправлю Новою поштою, УкрПощой, Міст Експрес (***** *******)

але накладеним платежом не відправляю, тому що, є такі покупці, які відмовляється від посилки, з різних причин (навіть не потрібно, немає грошей, передумав й інші причини) або просто не читають опис товару та відмовляються від замовлення" і я змушений оплачувати доставку "туда" і "зворотно" На практиці ми отримуємо додаткові витрати за доставку назад свого ж товару

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Чорний

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?