Всі категорії
Додати товар

Молдинг вініловий самоклейний 5000*100*2 мм (d) sw-00001797

230 грн
Опис

МОЛДІНГІ ВИНИЛЬНІ СМАКЛЕЮВАННЯ В РУЛОНІВініловий молдинг самоклейний —
декоративний елемент, який встановлюється вздовж нижньої частини стіни для
прикриття стику між стіною та підлогою. Завдяки клейовій основі він легко
монтується без застосування додаткових матеріалів. Молдинг, як і всі типи
вінілових покриттів, має різні принти, включно з кольорами, візерунками та
текстурами, що імітують натуральні матеріали й ідеальне доповнення в різних
інтер'єрних рішеннях.

Матеріал: полівінілхлорид (PVC)

Розміри: 100 х 5000 х 2 мм

Вага: 173 г

Фактура: рівна з імітацією натуральних матеріалів. Поверхня глянсова або
матова.

Молдинг складається з таких шарів:

1. Полімерний шар, що захищає від потертостей і дрібних механічних пошкоджень, забезпечує довговічність використання, а УФ-захист допомагає запобігти вигорянню, зберігаючи колір насиченим, завдяки чому молдинг довго має свій первісний естетичний вигляд.
2. Декоративний шар: плівка з кольоровим друком високої якості, яка повністю імітує фактуру природних матеріалів завдяки чіткому та деталізованому зображенню.
3. Основний шар із полівінілхлориду (ПВХ) — це полімер, що складається з довгих ланцюгових молекул вінілхлориду, у яких містяться атоми хлору, це надає матеріалу стійкості до дії хімічних речовин. ПВХ є аморфним полімером, така особливість будови робить його пружним і ударостійким, а завдяки стабілізаторам і пом'якшувачам матеріал має малу вагу.
4. Фольгований шар: основна властивість цього шару — відбиття теплових хвиль, що дає змогу мінімізувати теплові втрати, у такий спосіб поліпшити теплоізоляцію приміщення.
5. Клейовий шар: нетоксична основа з високим рівнем адгезії.
6. Захисна силіконізована плівка — захищає клейовий шар від пересихання та забруднення, легко знімається під час монтажу.

Температурний режим: під впливом високих температур може змінювати форму. У
кухонній зоні поруч із джерелами вогню установлення молдингу необхідно
проводити на відстані 30-50 см.

Застосування: внутрішні оздоблювальні роботи: декорування стін у всіх
різновидах житлових приміщень (кухня, ванна кімната, вітальня, дитяча або
спальня, вхідна група) і комерційних приміщень (офісні приміщення, зони
реплікцій, магазини, салони краси або фітнес-центри, місця громадської
присутності, майстерні), меблів, дверей та інших рівних поверхонь.

Властивості та переваги матеріалу:

1. Легкий монтаж: самоклейний шар робить процес укладання швидким і простим, не вимагаючи додаткового клею, додаткових матеріалів або фахівців. Матеріал укладається стик у стик, його можна різати ножицями або монтажним ножем, між смугами не витрачається, не набухає й не деформується. Відсоток обрізу становить 1%, що є найкращим показником для настінних покриттів;
2. Стійкість до вологи: вінілові молдинги стійкі до вологи, що робить їх чудовим вибором для ванних кімнат, кухонь та інших приміщень із підвищеною вологістю, матеріал стійкий також до впливу пари, а також до появи цвілі. Молдинг підходить для створення фартуха кухні, можна клеїти біля плити на відстані не менш ніж 30-50 см;
3. Довговічність: міцність і зносостійкість вінілу дає змогу молдингу залишатися в первинному стані впродовж тривалого періоду;
4. Естетичний складник: широкий вибір дизайнів, що імітують натуральні матеріали, можливість підібрати молдинг під вінілові покриття;
5. Легкий догляд: вініл легко очищається й не вимагає спеціальних очисних засобів.
6. Екологічна безпека: вінілові молдинги виготовляють із відновлюваних ресурсів, а сам матеріал безпечний для здоров'я й довкілля.

Розрахунок потрібної кількості матеріалу:

1. Виміряйте довжину поверхні, що обклеюється, для цього необхідно вирахувати периметр кімнати. Наприклад, довжини стін кімнати — 5,60 м і 3,20 м, тоді периметр кімнати Р = 5,6*2+3,2*2=17,6 м.
2. Отриманий периметр необхідно розділити на довжину одного рулону молдингу (5 м) й округлити у велику сторону: 17,6/5 = 3,52 округляємо до 4 рулонів.
3. У процесі монтажу можуть виникнути відходи,

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари