Всі категорії
Додати товар

Наклейка на фару авто monster

95 грн
Опис

Вінілова наклейка - це тонка плівка з невидимим оком клейовим шаром, який чудово лягає практично на будь-яку поверхню і тримається протягом тривалого терміну.


Ці аксесуари застосовують для зовнішнього тюнінгу транспортного засобу, інколи ж і під час маркетингової кампанії. Головна мета їх використання полягає в прикрасі автомобіля, надання йому індивідуальності, оригінальності, самовираження та демонстрації різних якостей самого водія. Також завданням таких декоративних накладок буває і попередження інших учасників дорожнього руху про те, що, наприклад, за кермом жінка, в машині дитина, шипована гума і тому подібні випадки.


Дуже часто ці тюнінгові елементи є своєрідною візитною карткою автовласника. Вони можуть нести інформацію про його життєві пріоритети, захоплення та почуття гумору. Досить популярні жартівливі написи та приколи, смішні картинки та персонажі.

Готова наклейка для прикраси машини є багатошаровим елементом, що складається з:

-підкладки;
-самої наклейки;
-монтажний шар.


Виготовляється такий декор з вінілу, який є гнучким та еластичним матеріалом. Також подібне покриття захищає поверхню скла чи фарби від появи подряпин, вицвітання та інших дефектів.

Такий простий і практичний елемент здатний повністю перетворити дизайн, надати йому унікальності, але подібні фото та написи прикріплюються не назавжди, а тому за бажання їх можна легко зняти або оновити.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Місце кріплення:
На скло
Продавець
solnce4213
solnce4213
Кременчук
33% виконаних замовлень
Була

Схожі товари