Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Набір для ремонту вітрового скла permatex клей bullseye windshield repair kit (16067)

319 грн
Опис

Набір для ремонту вітрового скла Permatex® Bullseye™ Windshield Repair Kit
володіє формулою, яка висихає на сонці. Так ви зможете полагодити вітрове скло
і зупинити поширення пошкоджень навіть в дорозі. Прочитайте докладно
інструкцію перед початком ремонту.

Примітка: Цей продукт не рекомендується для ремонту лінійних тріщин на
лобовому склі.

Переваги продукту:

- Простота у використанні
- Все, що необхідно для ремонту, в комплекті
- Легко слідувати крок за кроком інструкції
- Швидке твердіння
- Типові області застосування
- Ремонт сколів і «зірок» до 1,2" в діаметрі

Інструкція по застосуванню:

- 1. Очистіть дрібні частинки з пошкодженої ділянки лобового скла, використовуючи шпильку від шприца. Протріть ділянку навколо пошкодження за допомогою сухої тканини або паперового рушника.
- 2. Зніміть плівку з однієї частини клейкого диска. Виставте отвір диска навпаки пошкодженої ділянки (бічна вкладка повинна бути спрямована вгору). Прикладіть диск до пошкодженого скла. Проведіть пальцями по периметру диска, щоб переконатися в надійності з'єднання.
- 3. Зніміть плівку з верхньої частини клейкого диска.
- 4. Вставте пластиковий вакуумним адаптер навпаки клейкого диска. Прикладіть адаптер до диска. Проведіть пальцями по периметру диска, щоб переконатися в надійності з'єднання.
- 5. Відріжте тонкий кінець гумового контейнера з наповнювачем (приблизно на 3 мм). Розмістіть контейнер в отвір адаптера на глибину приблизно 6 мм. Повільно, стискаючи контейнер, видавіть 3/4 наповнювача і зніміть з адаптера. Протріть тканиною будь-які залишки наповнювача з кінця контейнера і збережіть його для кроку 10.
- 6. Вставте кінець шприца в отвір адаптера. Переконайтеся, що з'єднання надійні.
- 7. Тримайте шприц в одній руці, потягніть поршень вгору другою рукою. Зафіксуйте поршень в нижньому пазу з допомогою механізму з дроту, що знаходиться зверху шприца. Відпустіть шприц і залиште дане з'єднання у фіксованій позиції. Через 10 хв приступайте до наступного кроку 8.
- 8. Від'єднайте шприц від адаптера на мить (щоб повітря потрапив у середину). Повторіть крок 6. Натисніть на поршень вниз і зафіксуйте його в наступній сходинці з допомогою механізму з дроту. Через 20 хвилин перейдіть до кроку 9.
- 9. Зніміть шприц і викиньте. Послабте зовнішні краї адаптера і клейкого диска за допомогою леза, який входить в комплект. Як тільки краю адаптера і диска починають від'єднуватися від скла, повільно потягніть за бокову вкладку. Протріть і видаліть залишки клею.
- 10. Візьміть контейнер з наповнювачем в одну руку і жовту плівку (входить в комплект) - в іншу. Повільно краплями видавіть залишок наповнювача на пошкоджену ділянку. Розмістіть плівку поверх цієї ділянки, щоб зафіксувати наповнювач.
- 11. Проведите лезвием по периметру пленки, чтобы избавиться от всех пузырьков. Внимание: ультрафиолетовое солнечное излучение приводит к затвердеванию наполнителя. Припаркуйте автомобиль на территории, где попадает прямой солнечный свет в течение 15 мин (в туманные дни необходима парковка как минимум на 1 час).
- 12. Как только произойдет затвердевание, осторожно удалите пленку с лобового стекла. Финальная обработка поверхности: если поверхность стекла является неровной, можете использовать лезвие для удаления остатков клея. Очистите лобовое стекло с помощью специального средства или спирта.

Примечание:

- избегайте использования продукта под прямыми солнечными лучами;
- работайте в тени;
- процедуру разрешается проводить на горячем лобовом стекле;
- не позволяйте смоле сталкиваться с окрашенными поверхностями;

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
autoax.rv
autoax.rv
0% виконаних замовлень
Була