Всі категорії
Додати товар

Електроклапан бензину tomasetto (ebat0001) великий

638 грн
Опис

Виробник: Tomasetto
Тип: Клапани

Кілька примірників у наявності

Електроклапан бензину Tomasetto - це прилад, що відкриває та закриває подачу палива в карбюратор. Встановлюється на карбюраторні автомобілі, переобладнані під ГБО системи (газ-бензин). Електроклапан бензину Томасетто підходить для систем 1-2 покоління газового обладнання (ГБО-1, ГБО-2).

Бензиновий клапан Томасетто встановлюється між бензонасосом та карбюратором автомобіля. Даний електромагнітний пристрій обладнаний вентилем примусового відкриття/перекриття бензину. Працює вентиль правильно та надійно, так як виконаний із міцного матеріалу. ЕКБ має кріплення для фіксації та шурупи для кріплення.
Встановлюється бензиновий клапан у вертикальному положенні. На клапані намальовані стрілки, які наказують на напрямок бензинового потоку, тому помилка виключається.

Облаштований клапан електронною котушкою 12 Вольт, яка вимикає або включає подачу палива. Сигнал на відключення або підключення в роботу клапан бере з перемикача видів палива (газ-бензин) в салоні автомобіля.

Штуцери під шланги мають перехід, який дозволяє приєднувати рукави 6 мм та 8 мм. Штуцера зроблені з латуні, міцні і надійні. З задньої сторони клапана знаходиться болт для приєднання кріплення кронштейна.

Комплектація клапана бензину Tomasetto (EBAT0001):
- Бензиновий клапан Tomasetto з електромагнітною котушкою;
- Кронштейн для кріплення;
- Шуруп - 2 штуки.

Заводський каталожний номер - EBAT0001.
Виробник - Tomasetto Achille (Італія).

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари