Всі категорії
Додати товар

Гібридна антена huuso aero shark fin колір: чорний) кришка антени shark fin для...

495 грн -6% 468 грн
Опис

Про цей товар

- ✅ УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ: підходить для більшості автомобілів. Якщо форма вашого даху вигнута або плоска, підійде ця антена як акулячий плавник. Ця антена у формі акулячого плавника водонепроникна та має гумову стрічку. Обтічний дизайн надає спортивного вигляду, покращує приймання сигналу та слугує декоративним елементом вашого автомобіля.
- ✅ ЛЕГКО ВСТАНОВИТИ: вийміть оригінальну автомобільну антену, з'єднайте мідний дріт антени «Акуля плавець» з оригінальною автомобільною антеною, відірвіть клейкий захисний папір, приклейте його на місце та натисніть на кілька секунд, щоб завершити встановлення. Не потрібно свердлити, не пошкодить машину.
- ✅ ХОРОША ЗАМІНА: автомобільні антени-плавці можуть замінити вашу оригінальну антену. Його можна використовувати як підсилювач сигналу, посилювати сигнал автомобіля через внутрішній з'єднувальний кабель FM/AM під час водіння, покращувати приймання, використовувати поверхню з глянсовою фарбою.
- ✅ ПРЕМІУМ МАТЕРІАЛ: Ця антена з акулячого плавника, виготовлена з міцного АБС-матеріалу, професійного забарвлення та сигнальної плати, міцна та довговічна, може використовуватися як прикраса автомобіля, а також може використовуватися з оригінальною автомобільною радіоантною, використовуючи модернізацію. інтелектуальне під'єднання сигнальної лінії IC.
- ✅ КРАЩЕННЯ СИГНАЛА: динамічні лінії, зменшення опору вітру, використання посиленого приймача сигналу, що робить сигнал стабільним і сильним. Вихідна лінія приймання занадто довга, що погіршує зовнішній вигляд автомобіля, а сигнал не є безперервним, що викликає поганий настрій.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Тип:
Активні

Схожі товари