Всі категорії
Додати товар

Автомобільний bluetooth fm-передавач

200 грн
Опис

Високопродуктивний FM-передавач Bluetooth: надійні з’єднання Bluetooth і FM передають музику прямо з вашого телефону на звукову систему вашого автомобіля.
Відображення напруги: функція відображення напруги забезпечує швидке нагадування про безпеку.
Дзвінки в режимі Hands-Free: технологія Bluetooth 5.0 забезпечує стабільне з’єднання, а функція ехоподавлення зменшує фоновий шум для більш чітких дзвінків. Вбудований мікрофон із технологією придушення відлуння та придушення шуму (CVC) може ефективно створювати повнодуплексну якість звуку. Легко відповісти/повторно набрати/закрити або завершити виклик, просто натиснувши кнопку.
Подвійні USB-порти: поставляється з двома зарядними портами 5V-2.1A та 5V-1A, ви можете повністю зарядити свої пристрої за короткий час, підтримуєте зарядку двох пристроїв одночасно. Допоможе вам насолоджуватися трансляцією в автомобільній стереосистемі та одночасно заряджатиме ваш смарт-пристрій.
Відтворення музики: підтримка музичного плеєра Bluetooth/USB-диска/карти TF/MP3. Підключіть свої смартфони чи інші пристрої з підтримкою Bluetooth через Bluetooth, щоб передавати музику в потоковому режимі, або ви можете вставити флеш-накопичувач USB або карту пам’яті (макс. ємність 32 ГБ), щоб насолоджуватися музикою. Передайте музику та дзвінки безпосередньо з мобільних пристроїв на автомобільну стереосистему через сигнал FM-радіо (87,5-108,0 МГц).
Сумісність: підходить для більшості смартфонів, планшетів та інших пристроїв, які оснащені функцією Bluetooth, таких як iPhone, iPad, iPod, планшет, Samsung та інші смартфони Android.

Специфікація продукту:
Матеріал : ABS
Дисплей : Світлодіодний матричний екран
Версія : Bluetooth V5.0
Діапазон : Bluetooth 2,4 ГГц-2,48 ГГц
Дальність передачі Bluetooth : 5 м
FM частота 87,5-108 мГц
Відстань передачі FM : 2 метри
Вхідна напруга : 12-24В

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Інтерфейси:
USB
Підтримка карт пам'яті:
MicroSD
Підтримувані формати:
MP3
Продавець
juli_os
juli_os
Супер-продавець
Київ
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?