Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Автомобильная быстрая usb зарядка qc 3.0, розетка в авто 12- 24в

250 грн
Опис

Виробник: PRC
Тип: Адаптери живлення

АвтоUSB+Зарядка USB QC3.0+Type-C PD, Вольтметр (12-24V)

Автомобильная быстрая USB зарядка QC 3.0, розетка в авто (12 - 24в)

Підтримка установки в транспортний засіб з напругою бортової мережі 12-24V, автомобіль, мотоцикл, човен, мотор, позашляховик, квадроцикл, трактор або вантажівку. Вихід USB до 3А, широко використовується з електроустаткуванням для живлення: мобільний телефон, планшетний комп'ютер, GPS, камера, mp3 і т. д.

Прекрасно працює в якості заміни або додаткової подвійний зарядки USB в автомобільній панелі перемикачів зі світлодіодним ВОЛЬТМЕТРОМ. Для телефону для більшості смартфонів, планшетів, GPS, цифрових камер і інших USB-аксесуарів Світлодіодний монітор напруги з цифровим дисплеєм, що показує точний напруга Захист від перегріву, перевантаження по струму, перезарядки, зарядка автоматично зупиняється, коли батарея повністю заряджена, проста у використанні і установці Пристрій має 2 порти: USB QC 3.0 і PD Type-C і підтримує відразу 6 сучасних стандартів швидкої зарядки: Qualcomm QC 3.0, Huawei FCP, Huawei SCP, VOOC і Samsung AFC, а також PD 3.0 (Power Delivery) що дає можливість здійснювати швидку зарядку практично всіх Android смартфонів iPhone, починаючи з iPhone 8 і вище. Девайси, які не підтримують ці стандарти або взагалі не мають швидкої зарядки будуть заряджатися в звичайному режимі. Qualcomm Quick Charge 3.0 - новітня, сама швидка і ефективна технологія зарядки через USB в світі. QC3.0 дозволяє заряджати пристрої до 80% всього за 35 хвилин до 4 разів швидше, ніж стандартні зарядні пристрої. Type-C+ PD (power delivery) USB power delivery (USB PD) — це протокол зарядки, який використовує високошвидкісні порти і кабелі USB-C для прискореної зарядки пристроїв. Самий новий стандарт USB PD (версія 3) включає в себе 4 різних профілю передачі електроенергії: 5, 9, 15 і 20 USB підходить для iphone для ipad Більшість телефонів і планшетів Android, таких як Samsung, Xiaomi, Meizu, Huawei, HTC, Oneplus, Google, Blackberry і навіть для цифрових камер, іграшок і планшетів

ТЕХНИЧЕИЕ ХАРАКТЕИСТИИ:
- Матеріал: пластик АВЅ
- Чорний колір
- Вхідна напруга: 12-24 В постійного струму
- Напруга вимірювання вольтметра: DC 8V-30V
- Вихід USB: 5 В постійного струму-3,6 А, 9В -2,1 А, 12В -1,5 А
- Вихід Type-C+PD: 5 В постійного струму 3,6 А, 9В -2,1 А, 1 -1,5 А
- Розмір: 50 × 36,8 мм
- IP66,використання на відкритому повітрі
- Захист від короткого замикання і перегріву
- колір підсвічування: СИНІЙ.

КОМПЛЕКТАЦІЯ: Автомобільний зарядний пристрій з портами USB QC 3.0 і Type-C+ PD +Вольтметр -1шт два дроти з ЗАПОБІЖНИКОМ, ізоляційні клеми-2шт

СПОСОБИ ОПЛАТИ:
-Накладеним платежем без передоплати На карту банку
- Надійна оплата IZI

ДОСТАВКА:
- Новой почтой
- Justin

Гарантия качественного продукта. Перед отправкой товар проходит проверку на выявлении заводских дефектов и брака. Весь товар на 100% соответствует фотографиям.

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ ПЕРЕД УСТАНОВКОЙ УСТРОЙСТВА УБЕДИТЕСЬ В ПРАВИЛЬНОСТИ ПОДКЛЮЧЕНИЯ! ПОЛЯРНОСТЬ "+" "-" , ИСПРАВНОСТИ СЕТИ ПОДКЛЮЧАЕМОЙ К УСТРОЙСТВУ (во избежание короткого замыкания и возгорания) Товары со снятыми и вновь приклеенными защитными пленками или гарантийными наклейками, а также товары со следами пайки, ремонта или эксплуатации обмену и возврату НЕ ПОДЛЕЖАТ! Обязательно проверяйте товар на отделении службы доставки на предмет механических повреждений (фиксируйте на фото, видео чтобы устранить поломку, повреждение третьими лицами) Условия гарантии: Для получения гарантийного обслуживания покупатель должен указать номер ТТН полученного заказа или название товара + фото с дефектом или браком с описанием сути проблемы (данное условие ускорит процесс рассмотрения заявки). Пересылка товара для гарантийного ремонта осуществляется за счёт покупателя. Перед установкой (монтажом) проверяйте работоспособность. НАЛИЧИЕ ТОВАРА (цвет,конфигурация,количество) УТОЧНЯЙТЕ СООБЩЕНИЕ Мы сделаем всё возможное, чтобы процесс заказа (покупки) был максимально удобным, простым, быстрым и конечно же, выгодным.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець