Всі категорії
Додати товар

Автомагнітола для vw, skoda, seat з carplay та android auto з німеччини

4800 грн
Опис

Бездротовий Apple CarPlay і Android Auto. Немає необхідності підключати USB-кабель. Він підключається автоматично, коли ви сідаєте в машину, і автоматично вимикається, коли ви виходите з машини. Ви будете мати доступу до таких функцій, як телефонна книга, інформація яка в мобільному телефоні, повідомлення, навігація, музика, відео, голосове керування і т. д. Це доставить вам масу задоволення і забезпечить безпеку водіння. Ви можете одночасно користуватися навігацією Carplay і слухати радіо.

Автомагнітола з 2DIN розроблений спеціально для Volkswagen. Застосовні моделі: Caddy, Jetta, Golf, Passat, Polo, SKODA, SEAT та ін. Ви можете ознайомитися з фотографією сумісності автомобіля, також відзначені несумісні моделі.

Bluetooth і FM / AM радіо. Модернізована вбудована система Bluetooth підтримує гучний зв'язок, синхронізацію контактів, відтворення музики та інші функції. В комплект входить зовнішній мікрофон, який забезпечує чітку і плавну передачу дзвінків і підвищує безпеку водіння. Він оснащений високоякісним FM / AM-радіо. Ви можете налаштовувати станції, слухати інформацію про дорожній рух, трансляції новин, прогнози погоди і т. д. В будь-який час і в будь-якому місці.

Камера заднього виду AHD. Ця магнітола підтримує камеру заднього виду AHD. Камера може вручну або автоматично перемикати зображення заднього виду при русі заднім ходом. Його легко встановити, потрібно всього два кроки підключення.

Ніколи не глючить. Ця автомобільна стереосистема використовує систему Linux. На відміну від Android, який часто зависає, ця автомобільна стереосистема буде працювати так само гладко, як новий пристрій, навіть через 3-5 років використання.

Інші функції:
1. Підтримує дзеркальний зв'язок, ви можете синхронізувати вміст екрану телефону, наприклад відео, з екраном магнітоли.
2. Вбудований режим еквалайзера з 16 налаштуваннями, підтримує джаз, рок, поп, класику і інші сцени еквалайзера.
3. USB-порт, ви можете вставити U-диск або використовувати провідний CarPlay / Android Auto.
4. Фізичні кнопки та ручки, не потрібно дивитися на сенсорний екран, щоб управляти радіо під час водіння.
5. Підтримує оригінальне управління рульовим колесом.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Підтримка Bluetooth:
Є
Монтажний розмір:
Тип:
Мультимедіа
Підтримка навігації:
GPS
USB-роз'єм:
Фронтальний
Знімна передня панель:
Немає
Тип дисплея:
РК

Схожі товари