Всі категорії
Додати товар

Електронне реле часу в розетку тижневе на 220 вольт.

330 грн
Опис

Тип обладнання: Реле часу

Кілька примірників у наявності

Електронне реле часу в розетку тижневе на 220 Вольт.
Європейська вилка.
Живлення: 220 - 240 В переменного тока / 50 Гц
Максимальне навантаження: 4А / 1000 Вт
Рекомендується 4А/1000Вт
Рабоча температура: -10 ° C + 40 ° C
Колір: белый
Розміри: 58 мм x 134 мм x 62 мм

Якісний програматор, призначений для ручного включення та вимкнення підключених до нього пристроїв, з вилкою, що підходить до кожної розетки. Час - це керуючий параметр для увімкнення та вимкнення. Цей програматор ідеально підходить для дому, гаража, майстерні тощо.

Як працює таймер?

Робота програматора дуже проста - в заздалегідь встановлений користувачем час він вмикає та вимикає підключений до нього пристрій. Його конфігурація та підключення до установки аналогічні. Незалежно від типу таймера, достатньо встановити час, коли пристрій має бути увімкнено або вимкнено. Це можна зробити за допомогою кнопок/ручки або електронним способом. Для правильної роботи всього - вимикач повинен бути підключений до настановного контакту 230 В, а керований пристрій - до програматора.

Програматор можна підключати до всіх типів електричних пристроїв, але найчастіше він використовується:

- У домашньому господарстві, наприклад, для включення та вимкнення опалення в будинку у вибраний час на певний період часу. Це дозволяє значно економити енергію за рахунок керування роботою, наприклад, водогрійних котлів, накопичувальних та конвекторних печей. Керуючи освітленням, він може імітувати присутність мешканців у будинку, а під час їх відсутності включатиме підключену до нього лампу.

- У садівництві, наприклад, для керування дощівниками, для включення та вимикання обігріву та освітлення рослин у теплицях.

- У сільському господарстві, наприклад, для керування освітленням та обігрівом у тваринницьких приміщеннях, для включення та керування нагрівальними лампами, інфрачервоними обігрівачами, штучними курей, обігрівачами, вентиляцією, парою, годівницями, конвеєрами.

- На фермах для любителів, наприклад, у тераріумах та акваріумах, для управління освітленням та обігрівом, автоматично змінюючи денне світло на нічне, підтримуючи правильний добовий цикл тварин

- Скрізь, де є необхідність контролювати включення та вимкнення електричних пристроїв без внесення будь-яких змін до існуючої електричної установки, наприклад, для включення нічного та денного освітлення, вітрин магазинів та світлової реклами, управління пристроями, які працюють циклічно, імітуючи існування системи спостереження за об'єктом.

Високоякісні матеріали та висока точність виготовлення гарантують довге безвідмовне життя пристрою.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари