Всі категорії
Додати товар

Модуль реле часу із таймером ne555 0-10 сек. 12в

61 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип обладнання: Реле часу

Кілька примірників у наявності

Таймер затримки NE555 та реле 10A/AC 250V – це електронна схема, що містить інтегральну мікросхему NE555 та реле з максимальною потужністю 10 А при напрузі 5 – 30 В постійного струму.

Таймер затримки NE555 (також відомий як чіп NE555 або таймер 555) є дуже популярною інтегральною схемою, що використовується для створення різних електронних схем. Він має широкий діапазон застосувань, включаючи створення затримки таймерів.

Таймер NE555 може бути налаштований як моностабільний (одношотовий) мультивібратор, що виконує затримку вхідного сигналу на встановлений проміжок часу. Ви можете налаштувати тривалість затримки, варіюючи значення резисторів та конденсаторів, підключених до таймера.

Реле 10A-AC 250В зазвичай використовується для комутації великих навантажень у пристроях, що працюють від мережі змінного струму. Це реле може комутувати струми до 10А та напруга до 250В змінного струму.

Таким чином, ви можете використовувати таймер NE555 для створення затримки та використовувати його у поєднанні з реле 10A-AC 250В для управління комутацією потужних навантажень у вашій схемі або пристрої.

Така схема може використовуватися для створення пристрою з автоматичним увімкненням та вимкненням на основі заданого часу затримки. Наприклад, вимикач світла із затримкою, пристрій автоматичного ввімкнення насоса з плавним стартом і т.д.

Таймер затримки NE555 Реле 10A/AC 250В – моностабільний вимикач затримки увімкнення-вимкнення, що дуже широко використовується автолюбителями. Час затримки регулюється від 0 до 24 секунд. Регулювання здійснюється за допомогою потенціометра. Реле може керувати навантаженнями змінного струму 220 В/10 А.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари