Всі категорії
Додати товар

Поворотна wifi камера відеоспостереження boavision 8мп.

1350 грн
Опис

Виробник: Boavision
Тип обладнання: Камери відеоспостереження

Одна з найкращих WiFi камер відеоспостереження Boavision P9S 8MP(в просторах інтернету 2300+). Відправимо в день замовлення до 19:00.

100%ОРИГІНАЛ,ТОВАР ВІДПОВІДАЄ ОПИСУ ВІДПРАВЛЕННЯ БЕЗ ПРЕДОПЛАТИ, ОПЛАТА ПІСЛЯ ОГЛЯДУ НА ПОШТІ

Проста в користування і дуже технологічна камера відеоспостереження Boavision P9S має великий набір функцій серед яких зокрема можливість підключення до Інтернету як через WiFi так і через кабель, також підтримується підключення до відеореєстратора, а також є можливість прямого підключення P2P від ​​смартфона до камери через Bluetooth. що дозволяє підключитися до відеокамери без інтернету на невеликій відстані, при цьому буде можливість керувати камерою та завантажити на свій смартфон усі відеофайли.

2 камери в 1 Важлива особливість Boavision P9S є відразу 2 камер. Одна з яких фіксована іншою поворотною. Завдяки цьому можна охопити значну територію нагляду лише однією камерою.

Розпізнавання людини та датчик руху Обидві камери можуть окремо сповіщати про виявлення руху. Також є технологія розпізнавання людини, яка допомагає суттєво скоротити кількість повідомлень на телефон, оскільки камера може сповіщати користувача лише тоді, коли у зоні нагляду з'являється людина.

Мобільний додаток iCSee За допомогою програми iCSee, доступної на Android та IOS, можна керувати камерою та отримувати онлайн доступ до відео в режимі реального часу. Крім того, підтримується запис відео на карту пам'яті в камері та у хмарний сервіс через мобільний додаток.

Основні особливості:

2 камери в 1 Матриця: 8Мп (кожна камера по 4 Мп відповідно)
Кут огляду основної камери: 75 ° Розширення відео: 1920P Поворотний механізм: - поворот 355 ° - нахил 90 °

Нічне бачення: - Інфракрсне до -3 підсвічування: до 15 метрів

AI технологія розпізнавання людини Автотрекінг по об'єкту

Двосторонній голосовий зв'язок

Запис відео на карту пам'яті до 128Гб Підтримка хмарного сховища

Мобільний додаток: iCSee
Тип підключення: WiFi: підключення через роутер до інтернету Bluetooth: пряме P2P підключення зі смартфоном Підключення до відеореєстраторів RJ45: Підключення через кабель до маршрутизатора або роутера. Підтримка Onvif

Вологозахист: IP66

Комплектація:
WiFi PTZ камера відеоспостереження
LAN кабель
Адаптер живленя
Комплект для кріплення Інструкція

Якщо не відповідаю пишіть у вайбер.
Тільки оригінальні та якісні товари. Дивіться інші мої оголошення.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари