Всі категорії
Додати товар

Кодовий міні- сейф для ключів, грошей, з кодовий замком та шторкою. маленький...

580 грн
Опис

Кодовий міні-сейф для ключів, грошей з кріпильною петелькою та кріпленнями.
Бувають ситуації, коли потрібно передати ключі від машини, квартири та іншого приміщення або інші цінні речі певній людині, але немає можливості організувати особисту зустріч. Як бути в такому випадку? Саме для цього виробник представляє модель сучасного маленького антивандального міні-сейфу для ключів або цінних речей з кодовим замком.

Міні-сейф для ключів з кодовим замком.
Такий міні сейф підійде для ключів, грошей, банківських карток, записок і т.п. Він виконаний з міцного пластику. Сейф зручний та легкий у експлуатації, легко кріпиться, має кріпильну петельку, просто кодується те перекодовується.

Міні-сейф з кодовим замком має високий рівень водостійкості та підходить для використання як в приміщенні так і на вулиці, оснащений ударостійкою кришкою із захистом від розпилювання. Предмети, що знаходяться всередині сейфа будуть захищені від пилу та вологи. На передній стороні механічного сейфа знаходяться 4 “кодувальних барабана” з цифрами для набору коду та кнопка відкриття.

Як це працює:
Щоб відкрити двері кодового сейфу слід ввести правильну комбінацію коду, яку власник сейфа встановлює самостійно. Заводський пароль сейфа при першому використанні стандартний – “0000”. Інструкція по зміні пароля вказані в інструкції до товару.

Характеристики сейфа.
Зовнішні параметри сейфа становлять 17,6 х 9,5 * 4,3. Внутрішні розміри: 8,5*6,2*3 см

призначення: для зберігання ключів, цінного листа, медикаментів, грошових коштів, флешки, інших предметів невеликого розміру

є ударостійка кришка із захистом;

сейф легкий, середнього розміру;

товар може застосовуватися на вулиці, стійкий до атмосферних впливів;

сейф монтується до стіни на дюбеля

тип замку: кодовий; 4 барабани, кодування на 4 цифри

Комплектація:
міні настінний сейф, чорний – 1 шт;

кріплення, петелька

інструкція (англ.) – 1 шт.

Замовляйте - відправляємо товар у якнайшвиший термін! Відправка через пром-оплату - це безпечно для Вас!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Особливості:
Набір

Схожі товари